Over

Mulesoft is een Enterpise Service Bus (ESB) en iPaaS oplossing gericht op grote bedrijven.

ImplementeerEenvoudig in elke cloud en on-premises draaien met één runtimeGebruik Mule, een lichtgewicht, schaalbare runtime-engine voor API's, integraties en microservices. Implementeer overal met ons hybride integratieplatform - on-premises, in de cloud, of beide. 

Zorg voor 99,99% uptime met CloudHub, dat meer dan 60 miljard transacties per maand verwerkt, of implementeer in Docker-containers en Kubernetes-clusters op AWS, Azure en on-premises met Anypoint Runtime Fabric.

BeheerKrijg real-time inzicht en beheer API's en integraties vanuit één interfaceKrijg inzicht in de gezondheid van uw applicatienetwerk met full lifecycle API-beheer en enterprise integratiebeheer. Pas vooraf opgestelde of aangepaste beleidslijnen toe om de toegang te controleren en gegevens te ontsluiten met API-gateways.

Verkort de gemiddelde oplostijd met applicatieprestatiebeheer, logboekregistratie en bedrijfsactiviteitenstatistieken in één overzicht. Pas dashboards, functionele API-tests en waarschuwingen aan om bedrijfskritieke initiatieven te bewaken.

BeveiligZorg voor geautomatiseerde beveiliging en bescherming tegen bedreigingen op elke laagProfiteer van kant-en-klare compliance voor ISO 27001, SOC 2, PCI DSS en GDPR, en beveilig uw bedrijfsintegraties automatisch met vooraf opgestelde en aangepaste beleidslijnen.  

Bescherm gevoelige gegevens door middel van formaatbehoudende tokenization met behulp van beleidslijnen, en stel veilige perimeters in rond gegevens, API's, microservices en integraties. 

HergebruikGeef projecten een vliegende start met één marktplaats voor API's en integratiemiddelenVersnel de ontwikkelingssnelheid door vooraf gebouwde API's, connectors, sjablonen, voorbeelden en andere integratiemiddelen te hergebruiken. 

Werk effectiever samen met teams door assets te beoordelen en van commentaar te voorzien om de kwaliteit te verbeteren. Bouw een API-portaal op maat om de betrokkenheid en acceptatie van API's te vergroten.

 

 

Meer informatie

Geschikt voor: Grote bedrijven, Multinationals
Landen: Wereldwijd
Service talen: Nederlands, Engels, Duits, Frans
Documentatie talen: Nederlands, Engels, Duits, Frans
Werkt met: Commercetools, Hybris, Intershop, Magento, Salesforce Commerce Cloud
Hosting: Software As A Service (SAAS), Andere hosting platformen

Dit bedrijf is toegevoegd door

E-com.info Redactie
E-com.info Redactie
Functie: Redactie e-com.info
Bedrijf: Orion Pax
Bedrijven 137 Artikelen 284

vergelijkbare links

Frends enterprise iPaaS maakt digitalisering en procesautomatisering mogelijk.

Geschikt voor: Grote bedrijven, Multinationals
Schrijf review

Jitterbit is een enterprise iPaaS platform

Geschikt voor: Grote bedrijven, Multinationals
Schrijf review