Over

De meest uitgebreide eCommerce Marktplaats Software: Gebruik meer dan 500 functies

We hebben onderzoek gedaan naar het analyseren van marktplaats website bouwers en het bleek dat de CS-Cart Multi-Vendor software gaat met meest complete functionaliteit. Het marktplaats pakket is  compleet genoeg om te beginnen en te groeien

Het betekent dat u zich kunt concentreren op het aantrekken van leveranciers en de verkoop van items, niet het verspillen van het budget op de aankoop van add-ons en het bestellen van aangepaste ontwikkeling voor de ontbrekende functies. Bovendien zal dit aantal ingebouwde add-ons u behoeden voor problemen met externe ontwikkelaars en upgrade problemen veroorzaakt door incompatibiliteit met nieuwe versies van de marktplaats bouwer.

Ingebouwde Ontwerptools: Maak uw eigen ontwerp zonder ontwikkelen

U zult niet geloven hoe gemakkelijk het is. U kunt uw eigen ontwerp maken vanuit het admin paneel van uw online marktplaats bouwer. Geen codering. Krijg een responsive design thema met 9 verschillende stijlen uit de doos. Gebaseerd op een van de stijlen, bouw uw eigen individuele lay-out en ontwerp.

Onze unieke Layout Manager maakt het mogelijk om blokken te slepen en neer te zetten, nieuwe blokken te maken, banners en verschillende menu's toe te voegen, allemaal vanuit het beheerpaneel. Geen codering en geen noodzaak om een webdesigner in te huren - u kunt de lay-out bouwen en het uiterlijk van uw eigen virtuele winkelcentrum aanpassen met een paar muisklikken. Kan het eenvoudiger?

Volledig aanpasbaar: 

Voor degenen die dromen groot en zijn op zoek naar de online marktplaats software om het een kelder voor een uniek project te maken, Multi-Vendor is een echte vangst. Het heeft 100% open toegang tot de broncode, waardoor het volledig aanpasbaar. Geen onderdelen zijn gecodeerd en je hoeft niet eens extra te betalen voor het verkrijgen van dit veel voor uw marktplaats droom te bouwen.
Het verstrekken van open toegang tot de broncode hebben we gedetailleerde tutorials voor de ontwikkelaars gemaakt, zodat ze zich comfortabel voelen werken met de Multi-Vendor bestanden. Kies de Multi-Vendor online marktplaats software en uw team zal het waarderen. 

Mobile-friendly: Verkopers bladeren in de responsieve etalage, klanten hebben de keuze tussen een responsieve etalage of een mobiele app

Iedereen die werkt of winkelt op uw virtuele marktplaats kan een smartphone gebruiken en zich absoluut op zijn gemak voelen. Zowel de winkelpui als het beheerpaneel in de CS-Cart marktplaats website bouwer zijn responsive en handig op elk apparaat.

Uw klant geeft de voorkeur aan online winkelen via een app? Geen probleem met dat-u kunt een native mobiele app. Onze ontwikkelaars bouwen het voor u. We plaatsen uw app niet alleen op Google Play en App Store, maar bouwen hem ook naar uw smaak, upgraden hem regelmatig, en bieden u de volledige ondersteuning. Uw klant geeft de voorkeur aan een browser? Maak u geen zorgen. Een responsive thema zal zich naadloos aanpassen aan het scherm van elke grootte.

ratis ondersteuningsperiode: Stel onbeperkt aantal vragen over het gebruik van Multi-Vendor Software
De eerste maanden na het bouwen van uw online winkelcentrum zijn de periode waarin een bedrijf eigenaar krijgt de meeste vragen over de marktplaats software functies en hun instellingen. Dat is de reden waarom samen met een Multi-Vendor marktplaats bouwer licentie aankoop krijg je 45, 90, of 365 dagen gratis technische ondersteuning (afhankelijk van de editie). Gedurende die tijd, kunt u ons support team een onbeperkt aantal vragen stellen en gratis hulp van hen krijgen.
Het is geen geheim dat elke software zijn gebreken kan hebben. Wij accepteren de mogelijkheid van de onvolkomenheid van het systeem en zijn bereid om het zo snel mogelijk te verbeteren. Dit is de reden waarom wij gratis bug fixing bieden en de kritieke binnen 3 dagen oplossen.


Regelmatige Updates: Blijf up-to-date met gemiddeld 4 grote software-updates per jaar

E-commerce is een zeer veeleisende sfeer en we weten hoe belangrijk het is om de functies te krijgen die onze moderne wereld nodig heeft. Daarom werken wij de online marktplaats bouwer regelmatig bij en brengen wij 3-4 keer per jaar nieuwe softwareversies van Multi-Vendor uit.

Samen met een licentie aankoop, krijg je een jaar lang gratis toegang tot alle nieuwe versies van de Multi-Vendor-software voor het bouwen van een perfect ecosysteem. 

Meer dan 1.000 kant-en-klare add-ons in de App Store 

De set tools en mogelijkheden van uw site kan gemakkelijk worden uitgebreid met een aantal kant-en-klare add-ons die beschikbaar zijn op onze App Store. Daar vindt u tal van oplossingen om nieuwe functies te verkrijgen en uw klantenervaring te verbeteren. 

Meer informatie

Geschikt voor: B2C, B2B en groothandels, Starter, MKB, Grote bedrijven, Non-Profit organisaties
Landen: Wereldwijd
Talen: Engels
E-mail marketing platformen: Mailchimp
Payment providers: MultiSafePay
Hosting: Linux, Linux Virtual Private Server, Software As A Service (SAAS), Andere hosting platformen

Dit bedrijf is toegevoegd door

🤖 Eric Nijman
🤖 Eric Nijman
Functie: CEO, Consultant, E-commerce manager, etc.
Bedrijf: Orion Pax
Bedrijven 418 Artikelen 4

vergelijkbare links

Mirakl is een enterprise saas oplossing voor het creëren van marketplaces.

Geschikt voor: B2C, B2B en groothandels, Grote bedrijven, Multinationals
E-mail marketing platformen: Salesforce Marketing Cloud
Payment providers: Stripe, Mangopay
Schrijf review

CHEFSTBL is een catering marktplaats, dat klanten en chefs bij elkaar brengt en het volledige boekingsproces van offerte tot betaling automatiseert.

Gratis versie:
Geschikt voor: B2C, B2B en groothandels
E-mail marketing platformen: SendGrid
Payment providers: Mollie
Integratie platformen: Zapier
Schrijf review

Review en win!