Over

Xero is online boekhoudsoftware waarmee kleine bedrijven hun cashflow en hun financiën volledig onder controle kunnen houden. Gebruik de tijdbesparende tools van Xero om facturen te verwerken, uw rekeningen en uitgaven te beheren, transacties te reconciliëren en uw bedrijf onderweg te runnen.

Bekroonde online boekhoudsoftware ontworpen voor accountants en eigenaren van kleine bedrijven. Beschikbaar op alle computers of mobiele apparaten met een internetverbinding. Bedrijfsfinanciën en cashflow worden in realtime bijgewerkt. Importeert transacties van bankrekeningen. Onbeperkte gebruikersaanmeldingen. Integreert met meer dan 600 bedrijfstoepassingen van derden. Ondersteunt meerdere valuta's. Gegevens zijn toegankelijk via één grootboek, zodat accountants en klanten kunnen samenwerken op het gebied van financiën.

Meer informatie

Geschikt voor: B2C, B2B en groothandels, Starter, MKB, Non-Profit organisaties
Landen: Verenigde staten, Wereldwijd
Talen: Engels, Chinees
E-commerce platformen: Shopify, Mailchimp Open commerce
CRM systemen: Hubspot
Payment providers: Stripe
Hosting: Microsoft Azure, Google Cloud Platform, Linux, Software As A Service (SAAS), Windows server, Andere hosting platformen

Dit bedrijf is toegevoegd door

E-com.info Redactie
E-com.info Redactie
Functie: Redactie e-com.info
Bedrijf: Orion Pax
Bedrijven 471 Artikelen 12519

vergelijkbare links

Webwinkelfacturen is een koppelplatform waarmee je automatisch de facturen van je webwinkel kunt aan laten maken in je boekhouding.

Schrijf review

Exact is een van de bekendste boekhoudprogramma met meer dan 20 jaar geschiedenis en ervaring.

Geschikt voor: Starter, MKB, Grote bedrijven
Schrijf review

Boekhouden op een manier die u begrijpt!

Geschikt voor: Starter, MKB
Schrijf review

Review en win!