Over

Hoe helpt helpdesk software een webwinkel of  e-commerce bedrijf?

De helpdesk software van Freshdesk zorgt ervoor dat bedrijf en klant in elke stap van het aankooptraject op een laagdrempelige manier met elkaar in contact kunnen komen. 

Vragen over producten, retourverzoeken, annuleringen etc. komen vaak niet alleen via e-mail binnen, maar ook via bijvoorbeeld Facebook of via een tweet. Soms chatten klanten liever, of bellen ze u op. Welk kanaal ook hun voorkeur heeft, feit blijft dat ze snel reactie verwachten - én een antwoord op hun vraag of een oplossing voor hun probleem. 

En daar helpt Freshdesk u bij!

Behandel alle klantvragen vanuit één plek

Met Freshdesk beheert u alle interacties met klanten op een slimme, intuïtieve manier en lost u hun problemen sneller op. 

Alle inkomende vragen of verzoeken, via welk kanaal dan ook, komen overzichtelijk in één inbox terecht. Zo blijft niets te lang liggen en ziet u niets over het hoofd - zelfs geen Facebook-bericht of tweet.

Gebruik AI om prioriteiten te stellen

Soms zie je als support agent door de hoeveelheid tweets het bos niet meer... en dan is het lastig om juist die vragen eruit te filteren die snel antwoord nodig hebben. Met Social Signals, onze slimme AI-applicatie, worden de tweets met de meeste prioriteit heel eenvoudig inzichtelijk gemaakt. Social Signals zet de meest urgente tweets om in tickets, zodat agents er meteen mee aan de slag kunnen. 

Automatiseer follow-ups en pro-actief contact

Freshdesk zit vol met geautomatiseerde functies die het werk van uw agents een stuk makkelijker en efficiënter maken. Zo zorgt 'Automations' voor het categoriseren en prioriteren van support tickets. Ook kan het automatisch meldingen versturen, ticket statussen managen én pro-actief klanten benaderen. Zo stuurt het systeem automatisch een e-mail naar een klant die nog niet heeft gereageerd op bijvoorbeeld een e-mail. Zo blijft het contact actief - en dat vermindert frustratie en irritatie van beide kanten. 

Zet een kennisbank op

Help klanten zichzelf te helpen. Met een uitgebreide kennisbank met veelgestelde vragen en artikelen vinden uw klanten wellicht al zelf het antwoord op hun vraag. Ook kunt u gebruik maken van community forums voor bijvoorbeeld kortingscodes, aankondigingen, etc.

Naadloze samenwerking door de gehele organisatie

Freshdesk is ingericht om verschillende teams binnen uw organisatie naadloos samen te laten werken. Met Team Huddle bijvoorbeeld, kunnen verschillende medewerkers binnen een ticket chatten over de specifieke klantvraag. Zo ontstaat een duidelijk beeld met complete context, waardoor de klant snel en effectief geholpen wordt.

Monitor uw helpdesk met rapportages

Meten is weten, en inzicht in metrics helpen om uw klantenservice te verbeteren. Freshdesk geeft u bijna realtime nuttige statistieken over bijvoorbeeld First Response tijd, Average Resolution tijd, etc. 

Integreer met uw webwinkel

Freshdesk kan worden geïntegreerd met uw Shopify webwinkel of e-commerce omgeving. Zo kan belangrijke klantinformatie gedeeld worden, zoals orderdetails, betalingen, annuleringen, etc. En met de integratie van apps als FreshBooks en Mailchimp brengt u zelf nog meer context in de helpdesk software, om zo uw klanten gerichter te bedienen.

Enterprise-waardige support, wereldwijd

Freshdesk is de perfecte helpdesk voor retail. Onze functionaliteiten zijn van enterprise-klasse, maar dan voor een betaalbare prijs. Bovendien is ons cloud-based systeem eenvoudig inzetbaar voor verschillende producten, in verschillende talen en tijdzones - allemaal binnen één helpdesk. Zo bedient u uw retail- en e-commerceklanten op de manier die het beste bij hen past.

2020 Gartner Magic Quadrant for the CRM Customer Engagement Center

In Gartner's laatste Magic Quadrant-onderzoek naar customer service en contact center applications werd Freshworks erkend als ’Visionary’, voor ons cloud-based omnichannel customer service platform, Freshdesk.

Voor ons is dit een bevestiging van onze aanpak: bedrijven helpen hun klanttevredenheid en -betrokkenheid te vergroten met een unieke people plus bots strategie. Met ons customer service platform met native klant- en agentfacing AI-mogelijkheden hebben we onze aanwezigheid in mid-market en enterprise inmiddels dan ook flink weten te vergroten. En met ons aanbod voor omnichannel-support en slimme samenwerkingstools zijn we inmiddels een goede bekende in Gartner's Magic Quadrant!

Meer informatie

Gratis versie:
Geschikt voor: B2C, B2B en groothandels, MKB, Grote bedrijven, Multinationals, Non-Profit organisaties
Landen: Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Verenigde staten, Europa, Wereldwijd
Talen: Nederlands, Engels, Duits, Frans
E-commerce platformen: Magento, Woocommerce, Shopify, Shopware, Prestashop, Spree commerce
E-mail marketing platformen: Mailchimp, Klaviyo
CRM systemen: Pipedrive, Microsoft Dynamics, Freshdesk, Sugar CRM, Hubspot, Salesforce CRM
Certificeringen: ISO 27001, GDPR compliant
Hosting: Amazon Web Services, Software As A Service (SAAS)

Dit bedrijf is toegevoegd door

🤖 Eric Nijman
🤖 Eric Nijman
Functie: CEO, Consultant, E-commerce manager, etc.
Bedrijf: Orion Pax
Bedrijven 418 Artikelen 4

vergelijkbare links

Zendesk is een customer service oplossing voor grote en enterprise bedrijven.

Schrijf review

Handig platform waarmee je je hele klantenservice kunt beheren.

Geschikt voor: Starter, MKB, Grote bedrijven, Multinationals
Certificeringen: GDPR compliant
Schrijf review

helpdesk.com is het klantenservice en helpdesk systeem van Livechat.

Gratis versie:
Schrijf review

Review en win!