Over e-com.info e-commerce informatie platform

Over E-com.info

In een almaar sneller ontwikkelend vakgebied als E-commerce, waarin meer dan 2 nieuwe platformen en systemen per dag op het toneel verschijnen, is het lastig om het overzicht te houden en bij te blijven. Als e-commerce professional of startende e-commerce ondernemer is het nagenoeg onmogelijk om alle technologieën te kennen. Het maken van bijvoorbeeld een long- of shortlist van een bepaald soort platformen resulteert al gauw in een paar dagen Googlen en lezen.

E-com.info is een initiatief van Eric Nijman / Orion Pax. Als e-commerce professional krijgt Eric regelmatig vragen over soorten platformen en zijn ervaringen met die platformen. Er is echter geen platform, gericht op de BeNeLux, waart dit soort informatie op een gestructureerde manier beschikbaar is. Dat is dus het doel van E-com.info.

Daarnaast is het ook mogelijk om andere kennis te delen via het publiceren van reviews en ervaringen, artikelen en is er een wekelijkse e-mail update met de nieuwste toevoegingen aan het platform. Het platform leunt op de kennis van haar gebruikers en een redactie die alle vermeldingen en reviews over vermeldingen toevoegt, goedkeurt en verbetert.

Een vermelding, event of artikel op E-com.info is altijd gratis. Wél zijn er mogelijkheden om jouw vermelding of artikel wat meer in de schijnwerpers te zetten en daarmee het platform te sponsoren. Alle opbrengsten van dit platform worden gebruikt om het platform te hosten, verbeteren en uit te breiden.

E-com.info is 24 oktober 2020 voor het eerst live gegaan met de eerste 100 bedrijven toegevoegd. Het platform is dus nog steeds in aanbouw en er wordt dagelijks content en vermeldingen toegevoegd. Om te versnellen en een zo hoog mogelijke dienstverlening te kunnen leveren is het belangtrijk dat we ook veel reviews en content blijven toevoegen en daarvoor hebben we jou nodig!  Dus als jij ervaring hebt met één van de platformen of bedrijven in e-commerce land, of een e-commerce gerelateerde bedrijf, platform, tool of link weet die nog niet op E-com.info gepubliceerd staat,  of heb je een ervaring met één van de bedrijven op dit platform, maak dan een account aan en werk mee aan ons platform!