Over

Mailchimp Open Commerce, (voorheen Reaction Commerce) is een API-first, modulaire commerce-stack gemaakt voor ambitieuze merken en retailers. De service-gebaseerde architectuur is gebouwd om flexibiliteit en vrijheid op schaal te bieden. Het lijkt een beetje op commerce-tools qua setup.

Het platform is getest, beproefd en veilig. Het is ontworpen voor snelheid en prestaties bij complexe implementaties met grote volumes.

Herplatformen is een nachtmerrie dus vermijdt dat!

Mailchimp Open Commerce is er in alle soorten en maten. Platformen zijn 'one size fits all'. Met Reaction Commerce kun je nieuwe mogelijkheden toevoegen aan je bestaande tech stack zonder het gedoe van migreren naar een nieuw platform.Het oplossen van bestaande pijnpunten moet niet uitmonden in een aankoopbeslissing voor een nieuw platform of je dwingen een oplossing vanaf nul op te bouwen. Met Reaction kies je de services die het beste passen bij jouw bedrijf en de toekomst waaraan u bouwt. Reaction bestaat namelijk uit essentiële commerce mogelijkheden en streaming microservices die samen, afzonderlijk, naast of in plaats van jouw bestaande tech stack kunnen worden gebruikt. Profiteer snel van de voordelen van de commerce services die je nodig hebt, in weken in plaats van jaren.

Uitbreidbaar en aanpasbaar.

Elk bedrijf is anders. je kunt elk onderdeel van Mailchimp Open commerce onbeperkt uitbreiden of aanpassen aan jouw behoeften. Het platform stelt je in staat om in jouw eigen tempo nieuwe technologieën, kanalen en bedrijfsmodellen toe te voegen.Of je nu een eigen platform hebt of een belangrijk 3rd-party platform gebruikt, de Mailchimp Open commerce services werken samen met jouw bestaande stack. De GraphQL API ontkoppelt de front-end ervaring volledig van de back-end systemen.

Developers

Het is duidelijk dat dit een platform is dat voor developers is opgezet. de documentatie is rijk en van hoge kwaliteit. Je kunt het installeren op ieder platform dat Docker ondersteunt.

Meer informatie

Gratis versie:
Geschikt voor: MKB, Grote bedrijven, Multinationals
Landen: Wereldwijd
Talen: Engels
Hosting: Linux, Linux Virtual Private Server, Windows server, Andere hosting platformen

Dit bedrijf is toegevoegd door

🤖 Eric Nijman
🤖 Eric Nijman
Functie: CEO, Consultant, E-commerce manager, etc.
Bedrijf: Orion Pax
Bedrijven 418 Artikelen 4

vergelijkbare links

Commercetools is een aanbieder van e-commerce software die met behulp van losse bouwstenen headless cloud-based commerce oplossingen biedt

Geschikt voor: B2C, B2B en groothandels, Grote bedrijven, Multinationals, Non-Profit organisaties, Overheidsinstanties
Schrijf review

Magento is het meest gebruikte e-commerce platform

Gratis versie:
Geschikt voor: B2C, B2B en groothandels, Starter, MKB, Grote bedrijven, Multinationals
Schrijf review

Run jouw online business als een baas met Mijnwebwinkel: het alles-in-één platform voor e-commerce en alles wat daar bij hoort.

Geschikt voor: B2C, B2B en groothandels, Starter, MKB
E-mail marketing platformen: Mailchimp, Laposta
Payment providers: MultiSafePay, Mollie, Buckaroo, Paypal, Sisow
Certificeringen: GDPR compliant
Integratie platformen: Webwinkelfacturen
Schrijf review

Review en win!