Over

Nimble is de Simple Smart CRM gebouwd voor Office 365 teams die voor u werkt, overal waar u werkt.

Nimble is de eenvoudige Smart CRM gebouwd voor Office 365 teams die werkt binnen uw Office 365/Outlook Desktop/Outlook Mobile inbox. Het levert team contact management, bruikbare mensen en bedrijven business intelligence, sjabloon e-mails met open tracking, en pijplijn management en nog veel meer.


Nimble werkt voor u door uw Office 365-contactpersonen, communicatiegeschiedenissen, e-mailinboxen en agenda-activiteiten automatisch te combineren met contactpersonen uit bijna 200 SaaS-bedrijfsapps en connecties met sociale media (waaronder Linkedin, Twitter, Facebook) in één verenigde team relationship manager.


Nimble stelt uw bedrijf in staat om als een team samen te werken met prospects en klanten om uw bedrijf te laten groeien. Het is ideaal voor individuen en teams die de overgang maken van het beheren van contacten en verkooppijplijnen in spreadsheets, e-mail of op verspreide sticky notes.


Nimble werkt niet alleen geweldig met Office 365, maar ook met Dynamics CRM door Office 365 en Dynamic-contacten te verenigen. Overal waar u contact hebt met klanten en teams hebt u toegang tot verrijkte contactgegevens, waaronder uw Outlook-inbox (mobiel en desktop), contactpersonen, agenda, Skype, Teams en Edge-browser.


Klanten van Microsoft Dynamics hebben eenvoudig toegang tot verrijkte Office 365-contactprofielen binnen Dynamics, maar ook tot verrijkte profielen van Dynamics-contactpersonen in Office 365 en overal waar u werkt.

Meer informatie

Geschikt voor: B2C, B2B en groothandels, Starter, MKB
Landen: Wereldwijd
Talen: Engels
E-commerce platformen: Magento, Shopify
E-mail marketing platformen: Mailchimp, Marketo marketing automation platform
Hosting: Software As A Service (SAAS)

Dit bedrijf is toegevoegd door

E-com.info Redactie
E-com.info Redactie
Functie: Redactie e-com.info
Bedrijf: Orion Pax
Bedrijven 472 Artikelen 12267

vergelijkbare links

Zoho CRM biedt een wereldwijd netwerk van meer dan 150.000 bedrijven in 180 landen de mogelijkheid om meer leads te converteren, klanten te binden en

Geschikt voor: B2C, B2B en groothandels, Starter, MKB, Grote bedrijven, Multinationals, Non-Profit organisaties
Schrijf review

Sugar CRM is een bekende aanbieder van CRM en marketing automation functionaliteit.

Geschikt voor: MKB, Grote bedrijven, Multinationals
Schrijf review

Review en win!