Over

Linkbuilding uitbesteden aan Linkbuildingvoordeel

Linkbuilding uitbesteden is aan te raden als men geen ervaring heeft. Linkbuilding is het verkrijgen van links naar je website. Met deze SEO techniek kom je hoger in de zoekmachines met jouw relevante zoekwoorden. Om succesvol met linkbuilding te zijn maakt Linkbuildingvoordeel gebruik van diverse SEO strategieen. 

Linkbuilding uitbesteden zelf doen?

Doe je het niet op de juiste manier dan kan het tegen je werken. Linkbuildingvoordeel heeft sinds 2004 ervaring met linkbuilding strategieen en SEO campagnes. Met ruim 18 jaar ervaring ben je bij ons verzekerd dat we met onze professionele linkbuilding het beste resultaat voor je behalen.

Waarom linkbuilding uitbesteden?

Linkbuilding was anno 2001 nog prima zelf te doen. De regels van zoekmachines waren niet zo streng als nu. Tegenwoordig is linkbuilding een specialistisch vak geworden. De algoritmes van de zoekmachines zijn belangrijke factors geworden waar rekening mee moet worden gehouden. Voor linkbuilding uitbesteden is het dan ook verstandig niet zelf te doen.

Backlinks op een groot netwerk

Wie de regels niet kent en niet weet hoe daarmee om te gaan ziet zijn website eerder zakken dan dat deze hoger gaat scoren in de zoekmachine. Natuurlijk wil je dat liever voorkomen. Linkbuilding uitbesteden aan een specialist is niet alleen aan te raden maar ook een must.

Linkbuilding strategie

Een goede linkbuilding strategie bestaat uit een stappenplan. Voordat een goede linkbuilding strategie kan worden uitgevoerd is het belangrijk dat je de volgende stappen in ieder geval hebt gedaan.

Op basis hiervan kun je voor jezelf een goede linkbuilding strategie opstellen. Twijfel je of alles wel goed is gedaan dan kun je kiezen voor maatwerk en doen we een uitgebreide SEO analyse waardoor we een beter beeld krijgen van wat er moet gebeuren zodat je kan gaan scoren met linkbuilding.

  • Hoe sta ik met mijn website in de zoekmachines?
  • Wie zijn mijn directe concurrenten?
  • Met welke zoekwoorden en pagina's wil ik omhoog in de zoekmachines?
  • Voldoet mijn website aan alle technische eisen? (snelheid)
  • Is mijn website on-page geoptimaliseerd?

Linkprofiel

De meeste klanten die bij ons de link building uitbesteden hebben vaak al een website met een aantal backlinks die naar de website linken. Het zijn vaak links die door andere seo bureau’s zijn gemaakt en/of die van fora komen of bedrijvengidsen. Deze backlinks vormen samen een linkprofiel en is een belangrijk onderdeel van linkbuilding. Linkbuilding werk voor een linkbuilding bureau bestaat dan ook uit het opbouwen van het linkprofiel van je website. Het is belangrijk je linkprofiel regelmatig in de gaten te houden. Het kan voorkomen dat er kwalitatieve backlinks zijn verdwenen waardoor het mogelijk is dat je website gaat zakken in de zoekmachines. Het kan ook voorkomen dat je een backlink krijgt die je helemaal niet wilt hebben. Vaak gaat het dan om spamlinks.

Meer informatie

Geschikt voor: B2C, B2B en groothandels, Starter, MKB, Grote bedrijven, Non-Profit organisaties
Landen: Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Verenigde staten, Europa, Wereldwijd
Talen: Nederlands, Engels, Duits, Spaans, Frans, Chinees, Pools, Russisch, Portugees
E-commerce platformen: Commercetools, Magento, Mijnwebwinkel | MyOnlineStore, Woocommerce, Sitecore, CCV shop, Shopify, OpenCart, Hikashop, Shopware, Prestashop, CS-Cart, Connecting the Dots, SAP commerce cloud, Bigcommerce, WIX, Myshop.com, Cloudcart, Pimcore, Shoppagina, Mirakl, My Online Fashion Store, Sana commerce cloud, VirtueMart, SuperSaaS, X-Cart, Sylius, Drupalcommerce, Salesforce commerce cloud, Bitrix24, The Shopbuilders, Next Chapter, Dynamic web, Gratis webshop beginnen, Sitepack, Ecwid, Litecart, Spryker, Sellfy, LightSpeed, Shopfactory, Cubecart, Shoxl, Shopblocks, StoreCore, Afosto, Zen Cart, Logic4, Mailchimp Open commerce , Thirty Bees, WiziShop, Jumpseller, Pepperi, J2store, Jouwweb, Saleor, Propellor, Kibo, NetzCart, Binargon, Shopping Cart Elite, osCommerce, Spree commerce, SITE123, Zaxaa, xt:Commerce, Square, Web.com, Shift4Shop, Akinon, Databrydge, Oxatis, Centra
Overige integraties: Google Sheets, Gmail, Excel
Operating system: Windows, MacOsX, Linux, Chrome OS, Android, IOS (Iphone)

Dit bedrijf is toegevoegd door

juri Muileboom
Functie: CEO
Bedrijf: LBV Media
Bedrijven 1 Artikelen 0

vergelijkbare links

Gratis backlink checker

Gratis versie:
Geschikt voor: B2C, B2B en groothandels, Starter, MKB, Grote bedrijven
Schrijf review

SEO quake is een handige SEO-plugin voor chrome en Firefox.

Gratis versie:
Geschikt voor: Starter, MKB, Grote bedrijven, Multinationals
Schrijf review

Ahref is een keyword analyse platform voor SEO.

Gratis versie:
Geschikt voor: B2C, B2B en groothandels, Starter, MKB, Grote bedrijven, Multinationals
Schrijf review

Review en win!