Over

Drupalcommerce is een e-commerce add-on voor het bekende open source CMS Drupal.

Inhoud-gedreven

Drupal Commerce is het enige handelsplatform dat op een enterprise CMS is gebouwd. Het verbindt inhoud en producten naadloos om online verkoop te stimuleren en offline verkoop te beïnvloeden door middel van een rijke gebruikerservaring, geoptimaliseerde merchandising tools, en bewezen SEO tools.

Flexibel

Drupal Commerce is zeer modulair en configureerbaar zodat het past bij de manier waarop u zaken doet. Het is ideaal voor alle soorten fysieke en niet-fysieke artikelen die unieke betaalmodellen vereisen (d.w.z. terugkerende, licenties, abonnementen). Het is de meest flexibele eCommerce oplossing beschikbaar.

Gemakkelijk te gebruiken

Drupal Commerce voorziet in de ontwikkeling van een administratiesysteem en aanpasbare workflow die het voor niet-technisch personeel gemakkelijk maakt om veranderingen door te voeren en nieuwe ideeën te testen, waardoor het perfect geschikt is voor marketing-gedreven commercie.

Open bron
Drupal Commerce is open source, wat lagere kosten, hogere kwaliteit, meer innovatie, hogere snelheid en de uitstekende reputatie van Drupal op het gebied van beveiliging mogelijk maakt.

Uitbreidbaar

Drupal Commerce is zeer uitbreidbaar en kan worden aangepast aan de veranderende behoeften van websites van elke grootte door middel van integraties met systemen van derden, functieverbeteringen en internationale functionaliteit.

Meer informatie

Gratis versie:
Geschikt voor: Starter, MKB, Grote bedrijven, Multinationals
Landen: Europa, Wereldwijd
Talen: Engels
Hosting: Amazon Web Services, Microsoft Azure, Linux, Linux Virtual Private Server, Linux shared hosting, Windows server, Andere hosting platformen

Dit bedrijf is toegevoegd door

🤖 Eric Nijman
🤖 Eric Nijman
Functie: CEO, Consultant, E-commerce manager, etc.
Bedrijf: Orion Pax
Bedrijven 418 Artikelen 4

vergelijkbare links

Commercetools is een aanbieder van e-commerce software die met behulp van losse bouwstenen headless cloud-based commerce oplossingen biedt

Geschikt voor: B2C, B2B en groothandels, Grote bedrijven, Multinationals, Non-Profit organisaties, Overheidsinstanties
Schrijf review

Magento is het meest gebruikte e-commerce platform

Gratis versie:
Geschikt voor: B2C, B2B en groothandels, Starter, MKB, Grote bedrijven, Multinationals
Schrijf review

Run jouw online business als een baas met Mijnwebwinkel: het alles-in-één platform voor e-commerce en alles wat daar bij hoort.

Geschikt voor: B2C, B2B en groothandels, Starter, MKB
E-mail marketing platformen: Mailchimp, Laposta
Payment providers: MultiSafePay, Mollie, Buckaroo, Paypal, Sisow
Certificeringen: GDPR compliant
Integratie platformen: Webwinkelfacturen
Schrijf review

Review en win!