Over

De tool van Yellow Labs bevat veel informatie voor gebruikers en biedt ook een groot aantal unieke functies. Deze omvatten weergaven van JavaScript interacties met het Document Object Model en verschillende code validatie problemen.

De uiteindelijke globale score die Yellow Labs u geeft is gebaseerd op verschillende factoren: paginagewicht, DOM, CSS, requests, JavaScript en serverconfiguratie. Met behulp van de Yellow Labs tool kunt u verschillende apparaten (desktop, tablet, telefoon) simuleren om te zien hoe uw site presteert op elk apparaat. Er zijn ook verschillende soorten tests die je kunt doen, waaronder front-end (HTML, CS, JS), JS profiling (om de JavaScript-code op te schonen) en web performance (die controleert aan de hand van best practices in de sector).

De tools zijn open sources en werken door je site door een PhantomJS te sturen. Hierdoor kan het metrieken en statistieken verzamelen, die u vervolgens uw score geven. De details die de tool biedt, stellen ontwikkelaars in staat fouten te corrigeren en de site te optimaliseren. 

Meer informatie

Gratis versie:
Geschikt voor: Starter, MKB, Grote bedrijven, Multinationals
Landen: Wereldwijd
Talen: Engels
Hosting: Software As A Service (SAAS)

Dit bedrijf is toegevoegd door

🤖 Eric Nijman
🤖 Eric Nijman
Functie: CEO, Consultant, E-commerce manager, etc.
Bedrijf: Orion Pax
Bedrijven 418 Artikelen 4

vergelijkbare links

Varvy Pagespeed Optimization is gratis een tool die rapporten in vijf secties aanbiedt.

Gratis versie:
Geschikt voor: Starter, MKB
Schrijf review

Gtmetrix is een gespecialiseerde tool waarmee je je website performance kan analyseren.

Gratis versie:
Geschikt voor: Starter, MKB, Grote bedrijven, Multinationals
Schrijf review

Review en win!