Over

GTmetrix is een van de beste web performance tools op de markt. Het presenteert een zeer gedetailleerde beoordeling, gebaseerd op zowel PageSpeed als YSlow metriek. Het eindcijfer dat het geeft varieert van F tot A. Het GTmetrix prestatierapport is verdeeld in vijf secties: PageSpeed, YSlow, watervalgrafiek, video, en geschiedenis. U kunt uw site testen vanaf zeven verschillende locaties met slechts een gratis registratie, en kiezen tussen Chrome en Firefox.

Met de tools van GTmetrix kunt u ook testen op verschillende soorten verbindingen (kabel, inbel, enzovoort) en beschikt u over geavanceerde functies zoals het afspelen van video's en ondersteuning voor Adblock. Met het afspelen van video's kunt u precies zien waar de knelpunten bij het laden van uw site zich voordoen en met de Adblock-functie kunt u zien hoe uw site zich gedraagt als er geen advertenties op staan.

Met een gratis account krijgt u nog meer opties. Door een kruiscontrole van PageSpeed en YSlow kunt u een volledige geschiedenis van de laadtijden van uw site bekijken. Er zijn een verscheidenheid van rapportage opties op de top van dat. U kunt ervoor kiezen om uw hele testgeschiedenis over te zetten naar een CSV-bestand.

GTmetrix is een van de meest gebruikte website performance tools, met inmiddels meer dan 222.000.000 geanalyseerde pagina's. Dit aantal groeit elke seconde. Bedrijven die met GTmetrix hebben gewerkt zijn onder andere PayPal, Spotify, GoDaddy, Nike, HP, NBC, en Nordstrom.  

Met GTmetrix heb je de optie om je site dagelijks, wekelijks, maandelijks of zelfs (met GTmetrix Pro) elk uur te monitoren! U kunt e-mailwaarschuwingen instellen wanneer aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan (bijvoorbeeld wanneer de PageSpeed-score onder een bepaalde drempel komt of de laadtijden van pagina's een bepaalde waarde bereiken, etc.).

Met 12 servers op 7 locaties (Azië, Zuid-Amerika, Noord-Amerika, Australië, Verenigd Koninkrijk) is GTmetrix een van de meest robuuste tools op de lijst. Het laat je zelfs je prestaties controleren op een Android telefoon, waar je een visueel verslag kunt zien van hoe je site laadt. Dit helpt u te identificeren waar de vertraging optreedt. U kunt het proces vertragen tot een vierde van de oorspronkelijke snelheid, en u kunt ook naar belangrijke mijlpalen voor het laden van pagina's gaan, met een filmstrip-achtige weergave waarmee u het laden van pagina's op een nieuwe, dynamische manier kunt zien.

De toolkit voor ontwikkelaars die GTmetrix biedt, geeft u de mogelijkheid om pagina's te simuleren op verschillende soorten apparaten, met verschillende schermresoluties. U kunt een set van presets maken voor een veelgebruikte optie. In het algemeen biedt GTmetrix monitoring, visualisatie, zoom en pan, annotatie, alerts. 
*** Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie) ***

Meer informatie

Gratis versie:
Geschikt voor: Starter, MKB, Grote bedrijven, Multinationals
Landen: Wereldwijd
Talen: Engels
Hosting: Software As A Service (SAAS)

Gerelateerd

Google pagespeed is dé standaard als het gaat om performance meting

Gratis versie:
Schrijf review

Reviews

Listing Reviews

5

1 Totaal

Review plaatsen

5 sterren:
1
4 sterren:
0
3 sterren:
0
2 sterren:
0
1 ster:
0
Prima platform voor performance optimalisatie door 🤖 Eric Nijman

2 jaar geleden

Ik gebruik Gtmetrix al jaren als tool om performance voor websites te analyseren. Het prettige van deze tool is dat het, naast de goede Google Pagespeed score, ook andere algoritmes toepast waaronder die van Yslow en eigen ontwikkelde testmethodes.

Positieve punten: Gratis versie al erg compleet.
Abonnementen zeer betaalbaar.
Veel inzichten en ook adviezen hoe jij (of je ontwikkelaars) de performance kunnen verbeteren.
Periodieke monitoring met geschiedenis.
Ook metingen op echte telefoons.
Prijs:
Service en ondersteuning:
Functioneel:
Gebruiksvriendelijkheid:
1 van 1

Dit bedrijf is toegevoegd door

E-com.info Redactie
E-com.info Redactie
Functie: Redactie e-com.info
Bedrijf: Orion Pax
Bedrijven 472 Artikelen 12238

vergelijkbare links

Varvy Pagespeed Optimization is gratis een tool die rapporten in vijf secties aanbiedt.

Gratis versie:
Geschikt voor: Starter, MKB
Schrijf review

Sitereport is een tool van Netrcraft waarmee je een rapportage kan krijgen over welke software een site gebruikt.

Schrijf review

Review en win!