Over

Varvy Pagespeed Optimization is ontwikkeld door Patrick Sexton (de man achter local listing service Moz Local) en is een tool die rapporten in vijf secties aanbiedt. Dit zijn CSS levering, pagina snelheid problemen, resource diagrammen, diensten en JavaScript gebruik. Met behulp van al deze informatie geeft de site een grafische voorstelling van wat kan worden geoptimaliseerd (bijvoorbeeld render-blocking). Een heel deel van de Pagespeed-site is gewijd aan SEO, en er zijn talloze nuttige tips over hoe u uw site SEO-vriendelijker kunt maken.
Sexton levert uitstekend werk met het aanbieden van documentatie over hoe websites kunnen worden geoptimaliseerd, en Varvy is meer een reeks tutorials dan een volwaardige service. De tutorials bevatten lessen over kritieke rendering paden, het gebruik van browser caching en het uitstellen van het laden van JavaScript.

Er zijn ook instructies over het verkorten van de responstijd van de server, het inschakelen van compressie, het inschakelen van keep-alive, het minimaliseren van redirects, het prioriteren van zichtbare inhoud, het optimaliseren van CSS levering, CDNs, het vermijden van slechte verzoeken, het uitstellen van JavaScript, het minimaliseren van DNS lookups, en nog veel, veel meer. Elke tutorial wordt uitgelegd in een eenvoudige, boeiende stijl met Patrick's eigen kleine diagrammen om je op weg te helpen.

Als je nieuw bent in de webperf (website performance) wereld, zijn er weinig betere plaatsen om te beginnen dan Varvy. Een van de beste aspecten van de dienst is de gids voor mobiele optimalisatie. Sinds Google de sterkte van het mobielvriendelijke rankingsignaal in mei 2016 heeft verhoogd, wordt er meer nadruk gelegd op de toegankelijkheid van mobiele sites. Om ervoor te zorgen dat uw site concurrerend blijft op de smartphone, moet u zeker de Varvy-tutorial over mobiele optimalisatie doornemen.

Meer informatie

Gratis versie:
Geschikt voor: Starter, MKB
Landen: Wereldwijd
Talen: Engels
Hosting: Software As A Service (SAAS)

Dit bedrijf is toegevoegd door

E-com.info Redactie
E-com.info Redactie
Functie: Redactie e-com.info
Bedrijf: Orion Pax
Bedrijven 471 Artikelen 12608

vergelijkbare links

Gtmetrix is een gespecialiseerde tool waarmee je je website performance kan analyseren.

Gratis versie:
Geschikt voor: Starter, MKB, Grote bedrijven, Multinationals
Schrijf review

Een van de nieuwste website performance tools wordt aangeboden door Yellow Lab.

Gratis versie:
Geschikt voor: Starter, MKB, Grote bedrijven, Multinationals
Schrijf review

Review en win!