Over

KeyCDN biedt een opmerkelijk snelle en lichte performancetest met rijke details. Er zijn ongeveer 14 verschillende locaties om uit te kiezen, en u heeft de keuze om uw resultaten privé of openbaar te maken. De rapporten die KeyCDN's Speed Test ontwikkelt bevatten een waterval uitsplitsing en een preview van de website.

In de rapporten kun je onder andere het aantal HTTP requests zien, de grootte van de opgevraagde pagina en de laadtijd. De tool is zeer responsive en werkt ook op mobiele telefoon. KeyCDN maakt gebruik van zijn ervaring als een real-time Content Delivery Network (CDN) om deze website performance tool aan te bieden. Een CDN is een netwerk van proxy servers en datacenters verspreid over de hele wereld dat een hoge beschikbaarheid en prestaties biedt bij het leveren van diensten aan klanten. Ze worden bijvoorbeeld gebruikt voor het verzenden van softwarepakketten en games.

KeyCDN's Speed Test is HTTP/2 ready, waardoor het een van de meer geavanceerde website performance tools is. HTTP/2 is een geavanceerde versie van HTTP die in 2015 is gepubliceerd. Daarnaast biedt de Speed Test TCP optimalisatie. TCP of Transmission Control Protocol is de set van protocollen die bepalen hoe datapakketten worden verzonden op het internet. KeyCDN's Speed Test heeft ook 100% dekking voor SSD (solid state drives), wat betekent dat de tool vrijwel overal op kan testen.

Bovenop HTTP/2, beschikt de Speed Test over origin shield, RESTful, real-time state en instant purge. Het wereldwijde netwerk dat KeyCDN gebruikt is gebouwd op IP Anycast en routing is zeer latency-gebaseerd, wat betekent dat er een goede prestaties, schaalbaarheid en snelheid zijn. Het netwerk is, zoals eerder vermeld, ideaal voor het leveren van games en software, maar ook voor advertenties, verschillende soorten websites en content management systemen (bijv. WordPress).

Het netwerk van servers in het CDN is gepositioneerd om niet alleen snelheid, beschikbaarheid en schaalbaarheid te bieden, maar ook om ervoor te zorgen dat pagina-aanvragen altijd naar het dichtstbijzijnde punt van aanwezigheid gaan. Hoe dichter de gebruiker zich bij de POP bevindt, hoe sneller de pagina zal laden en hoe minder gegevensverlies er zal zijn. Op die manier helpt CDN om kosten te besparen en schaalbaarheid te bevorderen. Met dergelijke voordelen in het algemene netwerk is het geen verrassing dat hun website performance tool zo top is.
*** Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie) ***

Meer informatie

Gratis versie:
Geschikt voor: MKB, Grote bedrijven, Multinationals
Landen: Wereldwijd
Talen: Engels
Hosting: Software As A Service (SAAS)

Dit bedrijf is toegevoegd door

🤖 Eric Nijman
🤖 Eric Nijman
Functie: CEO, Consultant, E-commerce manager, etc.
Bedrijf: Orion Pax
Bedrijven 418 Artikelen 4

vergelijkbare links

Varvy Pagespeed Optimization is gratis een tool die rapporten in vijf secties aanbiedt.

Gratis versie:
Geschikt voor: Starter, MKB
Schrijf review

Gtmetrix is een gespecialiseerde tool waarmee je je website performance kan analyseren.

Gratis versie:
Geschikt voor: Starter, MKB, Grote bedrijven, Multinationals
Schrijf review

Review en win!