Over

Het mooie van Uptrends is dat het meer dan 35 verschillende plaatsen biedt waar u uit kunt kiezen bij het doen van uw snelheidstest. Het eindrapport geeft u zowel een beoordeling per domeingroep als een waterval uitsplitsing (waterval grafieken laten u visueel het cumulatieve effect zien van opeenvolgend ingevoerde positieve en negatieve waarden). Het rapport van de domeingroepen gaat vervolgens verder in detail, waarbij de middelen in verschillende categorieën worden ingedeeld (bijv. sociale media, advertenties, derden, enz.).

Met de watervalanalyse kunt u precies bepalen welke elementen op uw site de grootste vertragingen veroorzaken. Het inspecteert HTTP-headers per element, waardoor het uiterst eenvoudig is om de hoofdoorzaken te analyseren. De Domein Groepen Analyse is flexibel genoeg om u te laten beslissen door welke configuratie u uw website wilt controleren.

Uptrends biedt onder andere real-time browser monitoring, zodat u kunt ervaren wat een typische gebruiker zou ervaren bij het bezoeken van uw site, met informatie over fouten, uptimes, en totale laadtijd, en dit alles gepresenteerd in een gemakkelijk toegankelijk formaat. Met de Full Page Check kunt u zien hoe elk element van een website de laadtijd beïnvloedt. Monitoring van derde partijen is inbegrepen bij de Full Page Check, zodat u kunt voorkomen dat content van derde partijen uw site vertraagt.

Het Uptrends pakket wordt geleverd met user analytics, social media scripts, Content Delivery Network performance check en analyse van video player embeds. Wanneer alle analyses klaar zijn, biedt Uptrends op maat gemaakte rapportages, beschikbaar volgens schema. U kunt bepalen waar in de wereld de site problemen ondervindt, zodat u beter kunt reageren.

Uptrends noemt zichzelf 's werelds meest krachtige website monitoring tool en wordt geleverd met een 30-daagse gratis proefversie. Naast website performance monitoring, bieden zij ook monitoring voor de website zelf, voor web applicaties, voor websites op mobiele apparaten en voor interne/externe servers. Over het algemeen is Uptrends een robuuste tool, die inzichten biedt op basis van locatie, prestaties meet in hoog detail en gebruik biedt over verschillende internet protocollen (inclusief HTTP, DNS en SQL).

Meer informatie

Gratis versie:
Geschikt voor: MKB, Grote bedrijven, Multinationals
Landen: Wereldwijd
Talen: Engels
Hosting: Software As A Service (SAAS)

Dit bedrijf is toegevoegd door

🤖 Eric Nijman
🤖 Eric Nijman
Functie: CEO, Consultant, E-commerce manager, etc.
Bedrijf: Orion Pax
Bedrijven 418 Artikelen 4

vergelijkbare links

Varvy Pagespeed Optimization is gratis een tool die rapporten in vijf secties aanbiedt.

Gratis versie:
Geschikt voor: Starter, MKB
Schrijf review

Gtmetrix is een gespecialiseerde tool waarmee je je website performance kan analyseren.

Gratis versie:
Geschikt voor: Starter, MKB, Grote bedrijven, Multinationals
Schrijf review

Review en win!