Over

Een snelle en eenvoudige tool is de Sucuri Load Time Tester. Gebaseerd op een wereldwijd netwerk van hardware ondersteuning en testen, geeft Sucuri uw site een globale rating van A tot F. Het meet hoe lang een gebruiker er over doet om verbinding te maken met uw site en hoe lang het duurt om een pagina volledig te laden. (d.w.z., tijd tot de eerste byte of TTFB).

Belangrijk om te onthouden is dat het gebruik van een CDN de werking van de tool waarschijnlijk zal beïnvloeden. Met een CDN zal de verbindingstijd waarschijnlijk laag zijn. U zult niet veel hebben aan deze tool in termen van prestaties als uw TTFB en totale tijd niet al aan de lage kant zijn.

Naast het testen van de prestaties, biedt Sucuri ook webbeveiliging en -bescherming, back-uptools en firewalls met detectie. Over het algemeen beweert de dienst de laadtijden van pagina's met 70% te hebben verhoogd. Dankzij het bestaande CDN-netwerk kan Sucuri integreren met het bestaande CDN van een gebruiker, met een configuratieteam stand-by om eventuele technische hindernissen op te lossen.

Sucuri's eigen servers zijn behoorlijk high-performance, gebouwd op een wereldwijd Anycast-netwerk. (Anycast is een adresserings- en routeringsmethode voor netwerken waarbij data naar een node in het netwerk wordt gestuurd op basis van nabijheid, kosten, gezondheid en andere maatregelen). Sucuri biedt snelle HTTP/2 ondersteuning, GZIP compressie, een geoptimaliseerde configuratie en slimme caching.

Dit betekent dat er een hoge beschikbaarheid en redundantie zijn ingebouwd in het netwerk, wat helpt in het geval er een netwerkstoring optreedt. De beveiliging op de Sucuri netwerken is ook zeer geavanceerd, met een Security Operations Center dat het hele jaar door 24/7 actief is en op elke aanval reageert.

Het gebruik van Sucuri's Load Time Tester zal helpen de snelheid te verbeteren met caching en CDN; het gebruik van Sucuri's netwerk zal verdedigen tegen Distributed Denial-of-Service aanvallen, hacks, brute force pogingen. Als extra pluspunt, u hoeft niets te installeren om Sucuri te gebruiken. Het enige wat u nodig heeft is een wijziging in DNS, die hun team u zal helpen opzetten.


*** Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie) ***

Meer informatie

Gratis versie:
Geschikt voor: Starter, MKB, Grote bedrijven, Multinationals
Landen: Wereldwijd
Talen: Engels
Hosting: Software As A Service (SAAS)

Dit bedrijf is toegevoegd door

🤖 Eric Nijman
🤖 Eric Nijman
Functie: CEO, Consultant, E-commerce manager, etc.
Bedrijf: Orion Pax
Bedrijven 418 Artikelen 4

vergelijkbare links

Varvy Pagespeed Optimization is gratis een tool die rapporten in vijf secties aanbiedt.

Gratis versie:
Geschikt voor: Starter, MKB
Schrijf review

Gtmetrix is een gespecialiseerde tool waarmee je je website performance kan analyseren.

Gratis versie:
Geschikt voor: Starter, MKB, Grote bedrijven, Multinationals
Schrijf review

Review en win!