Over

Het openen van een webwinkel is niet zo moeilijk, maar het succesvol maken is een heel ander verhaal. Dat valt in de praktijk vaak tegen. E-commerce expert en auteur Astrid van der Made helpt daarbij.

Uit eigen ervaring weet Astrid tegen welke problemen en frustraties je aanloopt. En hoe je deze ombuigt naar iets dat wél werkt. Wat ervoor nodig is om te groeien met jouw webwinkel. Om ervoor te zorgen dat je kan leven van je webwinkel en je niet afhankelijk bent van je partner of een tweede baan.

Astrid helpt ambitieuze webwinkeliers – zowel startend als gevorderd – door het geven van heldere adviezen en concrete tips. Zowel tijdens 1 op 1 coachings-trajecten als in de Webwinkel Succes Academie. Hier vind je talloze online trainingen en masterclasses. Daarnaast brengen we webwinkeliers samen in onze online community. Hier kun je netwerken met collega’s, vind je heel veel informatie en tips en stel je al je vragen aan Astrid en aan andere experts.

Meer informatie

Gratis versie:
Landen: Nederland, België
Talen: Nederlands

Dit bedrijf is toegevoegd door

Astrid van der Made
Bedrijven 1 Artikelen 0

vergelijkbare links

Orion Pax is een e-commerce consultancy bedrijf en tevens initiatiefnemer van deze site.

Geschikt voor: B2C, B2B en groothandels, Starter, MKB, Grote bedrijven, Multinationals, Non-Profit organisaties, Overheidsinstanties
CRM systemen: Zendesk, Freshdesk, Sugar CRM, Odoo
Schrijf review

E-commerce professional - Performance Marketing

Gratis versie:
Geschikt voor: Starter, MKB
Schrijf review

Review en win!