Over

Bij SCAPE helpen we familiebedrijven in retail, groothandel of industrie online groeien. Wij zijn geen traditioneel e-commerce bureau of een typisch digital full service agency. Nee, wij doen het graag anders. Welbewust opererend in de driehoek Utrecht, Emmen, Maastricht.

SCAPE creëert meerwaarde door naast klanten te gaan staan en samen met hen pragmatisch te ondernemen. We slaan complexiteit klein, hakken het in mootjes, maken er kleine, haalbare projecten van, die breed gedragen worden en succes hebben.

Dat levert waarde voor de organisatie op de lange termijn. Door verworven inzichten weten we heel goed wat wel en niet werkt. Dat betekent dat we weleens linksaf slaan in plaats van het geijkte pad volgen of soms liever even wachten dan direct gas te geven.

Maar als we gaan, implementeren we enkel die tools en systemen waarvan we weten welke resultaten ze behalen. Net als ons netwerk van excellente partners die zichzelf keer op keer bewijzen.

Klaar om je online ambities waar te maken?

Meer informatie

Gratis versie:
Geschikt voor: B2C, B2B en groothandels, MKB
Landen: Nederland
Talen: Nederlands, Engels, Duits

Dit bedrijf is toegevoegd door

Jeroen van Mierle
Functie: Eigenaar, consultant
Bedrijf: SCAPE Digital
Bedrijven 1 Artikelen 0

vergelijkbare links

Orion Pax is een e-commerce consultancy bedrijf en tevens initiatiefnemer van deze site.

Geschikt voor: B2C, B2B en groothandels, Starter, MKB, Grote bedrijven, Multinationals, Non-Profit organisaties, Overheidsinstanties
CRM systemen: Zendesk, Freshdesk, Sugar CRM, Odoo
Schrijf review

E-commerce professional - Performance Marketing

Gratis versie:
Geschikt voor: Starter, MKB
Schrijf review

Review en win!