Over

PerfTool is een volledig open source tool, oorspronkelijk ontworpen als een project op de populaire software repository en web hosting service Github. PerfTool is een client-side applicatie die informatie verzamelt over de website en deze vervolgens weergeeft. De rapporten die het genereert zijn zeer eenvoudig te lezen.

Volgens zijn Github-pagina is perftool 'een npm-pakket dat wordt gebruikt om informatie over webpagina's weer te geven-Google PageSpeed Insights score, HTML-fouten, informatie over hoe prestatieproblemen te verhelpen, CSS-bronnen tellen, en nog veel meer'.

Het voordeel van PerfTool is dat het drie gegevensbronnen in één combineert. Er is Google PageSpeed Insights (hieronder besproken) dat de basisprestaties van de site test, Devperf om je statistieken te geven, en W3CJS om HTML te valideren (controleert of de code correct is).

PerfTool biedt meer dan 200 verschillende prestatie-indicatoren, zoals statistieken over de pagina, aanbevelingen, het aantal bronnen, laadtijden en fouten in de code. U kunt meerdere pagina's tegelijk testen wanneer u het PageSpeed-rapport krijgt. Met deze informatie kunt u de huidige prestaties vergelijken met prestaties uit het verleden, of een score benchmark instellen.

PerfTool is vooral handig als je de hele site in een keer test, omdat je dan niet pagina voor pagina hoeft te testen. Naast de Perftool publiceren de ontwikkelaars bij Devbridge ook een stijlgids om gebruikers te helpen bij het maken, delen en automatiseren van een visuele bibliotheek van hun merk.

Meer informatie

Gratis versie:
Geschikt voor: Starter, MKB, Grote bedrijven, Multinationals
Landen: Wereldwijd
Hosting: Amazon Web Services, Linux, Linux Virtual Private Server, Linux shared hosting, Windows server, Andere hosting platformen

Dit bedrijf is toegevoegd door

E-com.info Redactie
E-com.info Redactie
Functie: Redactie e-com.info
Bedrijf: Orion Pax
Bedrijven 472 Artikelen 12175

vergelijkbare links

Varvy Pagespeed Optimization is gratis een tool die rapporten in vijf secties aanbiedt.

Gratis versie:
Geschikt voor: Starter, MKB
Schrijf review

Gtmetrix is een gespecialiseerde tool waarmee je je website performance kan analyseren.

Gratis versie:
Geschikt voor: Starter, MKB, Grote bedrijven, Multinationals
Schrijf review

Review en win!