Over

Pagelocity biedt een speciale aanpak voor het testen van websiteprestaties. Het geeft sites een score van 100, net als andere diensten, maar neemt als factoren zaken mee als sociale media, zoekmachine optimalisatie, bronnen en code. U kunt ook uw concurrenten volgen ter vergelijking. Dit alles zelfs zonder registratie. Wanneer u zich aanmeldt voor een gratis account, krijgt u meer functies.

De Pagelocity-resultaten zijn beschikbaar in codeweergave en bronweergave. De codeweergave laat zien of u over HTTPs werkt, wat de tijd tot de eerste byte is en presenteert ook de DOM-elementen op een grafische manier. De resource view laat zien welke web elementen het totale gewicht van de pagina in beslag nemen (afbeeldingen hebben de neiging het grootst te zijn).

Volgens hun homepage heeft Pagelocity tot nu toe bijna 15.000 pagina's geanalyseerd, wat aan de lage kant is van de tools in deze lijst. Maar nogmaals, het concurrentievoordeel dat u kunt krijgen door de prestaties van uw concurrenten te zien, is uniek voor deze service. U kunt side-by-side metrische vergelijking doen om uw comparatieve sterke en zwakke punten te identificeren.

De beoordeling van de inhoud van de website gaat door middel van trefwoorden, koppen en alternatieve afbeelding tekst om de site aantrekkelijker te maken. De rapporten bevatten een uitsplitsing van bronnen en codeeradvies over HTML en CSS. Dit omvat hulp met classes/Ids, tags, tijd tot eerste byte en PageSpeed-analyse. De rapporten worden gepresenteerd met veel blitse data visuals en er is veel feedback over de prestaties.

De app is zeer gebruiksvriendelijk en responsief. Hij werkt op een aantal apparaten en platforms. De app is responsive en beschikbaar op een groot aantal apparaten. 

Meer informatie

Gratis versie:
Geschikt voor: Starter, MKB, Grote bedrijven, Multinationals
Landen: Wereldwijd
Service talen: Engels
Documentatie talen: Engels
Hosting: Software As A Service (SAAS)

Contactgegevens

Dit bedrijf is toegevoegd door

vergelijkbare links

Google pagespeed is dé standaard als het gaat om performance meting

Gratis versie:
Schrijf review

Sitereport is een tool van Netrcraft waarmee je een rapportage kan krijgen over welke software een site gebruikt.

Schrijf review