Over

Het mooie van dotcom-monitor is dat het testen mogelijk maakt vanaf 25 verschillende locaties en op zeven verschillende browsers. U kunt zelfs alle globale tests tegelijkertijd uitvoeren. Met andere tools, kunt u ze alleen individueel uitvoeren vanaf elke locatie. Zodra de test is uitgevoerd, kunt u afzonderlijke rapporten kiezen voor een watervalanalyse.

De rapporten bestaan uit vijf delen: een samenvatting, de prestaties, de watervalgrafiek, hostanalyse en fouten. Doordat de interface zo eenvoudig te gebruiken is, is alle informatie snel te begrijpen. Door middel van de kwaliteitsrapporten laat dotcom-monitor u zien welke elementen van uw website traag zijn of ontbreken, en het presenteert u de laadtijd per browser van alle pagina-elementen.

De dienst is volledig gratis en maakt het zelfs mogelijk om te testen via cloud services (je kunt je site bijvoorbeeld testen op Amazon-U.S.-east) en over nationale firewalls heen (bijvoorbeeld de Great Firewall van China). Het team van dotcom-monitor is voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe tools, dus het lijkt erop dat de tool nog meer zal kunnen.

Op dit moment kunt u met de rapporten de prestaties van uw site 24/7 monitoren, met overzichten per locatie. U kunt de snelste en langzaamste 10% van de elementen bepalen, met informatie die wordt verstrekt op de gemakkelijk te lezen waterval grafiek. De rapporten geven ook een uitsplitsing per host, zoals eerder vermeld. Dit omvat DNS, SSL, eerste pakket, verbinding, download, enz.

Het DNS of Domain Name System is in wezen het telefoonboek van het internet, waarmee elk aangesloten apparaat kan worden opgezocht, terwijl SSL of Secure Socket Layer de belangrijkste beveiligingstechnologie van het internet is, waarmee gegevens kunnen worden versleuteld tussen verzenden en ontvangen.

Bovendien kunt u met de tool controleren op fouten en diagnoses. U kunt de connectiviteit van een netwerk testen met een ping-test, die de beschikbaarheid en responstijd op het netwerk meet. Zo kunt u nog sneller fouten opsporen. De in Minneapolis, Minnesota gevestigde dotcom-monitor werkt momenteel aan een nieuw load testing platform om gebruikers van nog meer functionaliteit te voorzien.

Meer informatie

Geschikt voor: Starter, MKB, Grote bedrijven, Multinationals
Landen: Wereldwijd
Talen: Engels
Hosting: Software As A Service (SAAS)

Dit bedrijf is toegevoegd door

šŸ¤– Eric Nijman
šŸ¤– Eric Nijman
Functie: CEO, Consultant, E-commerce manager, etc.
Bedrijf: Orion Pax
Bedrijven 418 Artikelen 4

vergelijkbare links

Varvy Pagespeed Optimization is gratis een tool die rapporten in vijf secties aanbiedt.

Gratis versie:
Geschikt voor: Starter, MKB
Schrijf review

Gtmetrix is een gespecialiseerde tool waarmee je je website performance kan analyseren.

Gratis versie:
Geschikt voor: Starter, MKB, Grote bedrijven, Multinationals
Schrijf review

Review en win!