Over

WiQhit is een marketing tool voor personalisatie, beschikbaar voor online platforms. Het bedrijf is gestart vanuit de ambitie om de mooiste personalisatie oplossingen te maken, die voor iedereen beschikbaar en succesvol zijn. Met de tool kan communicatie voor elke bezoeker gepersonaliseerd worden.

De aanpak van WiQhit is onder te verdelen in vier gebieden: personalisatie, e-mailmarketing, productaanbeveling en A/B-testen. WiQhit wil de juiste boodschap op het juiste moment aan de juiste bezoeker aanbieden. Hierbij worden verschillende marketing- en beïnvloedingstechnieken ingezet, die aansluiten bij het klantprofiel van de individuele bezoeker.

Overzicht personalisatie features WiQhit

De features beschrijven de omvang van de mogelijkheden van de tool en ondersteunen het personalisatieproces.

  • SegmentatieWiQhit heeft een personalisatie model ontwikkeld en weet wanneer welk verleidingsprincipe effectief is. Doelgroepen kunnen worden toegevoegd, waarop relevante uitingen op het juiste moment in de customer journey worden vertoond.
  • A/B testenMet WiQhit kunnen er A/B testen worden opgezet om inzichten te verkrijgen.
  • AutomatiseringWiQhit automatiseert voor een gedeelte klanten in de segmenten en fases in de customer journey. Daarnaast integreert WiQhit steeds meer aanbevelingen van producten aan de hand van gedrag dat eerder gemeten is.
  • OmnichannelWiQhit kan gedragsinformatie op de website koppelen met andere systemen, zoals e-mail.
  • RapportageWiQhit heeft een analytics dashboard om alle testen te monitoren en vast te stellen.
  • AanbevelingenEr worden op basis van gedrag verschillende online aanbevelingen getoond voor specifieke producten. Aanbevelingen kunnen worden toegepast op vier vlakken. De vlakken zijn generiek, contextueel, persoonlijk en design. Generieke aanbevelingen zijn algemeen zoals ‘meest populaire producten’. Contextuele aanbevelingen zijn aanbevelingen op basis van producten zoals ‘Dit product gaat goed samen met vergelijkbare items’. En persoonlijke aanbevelingen zijn aanbevelingen op basis van individuele bezoekers. Bij WiQhit kunnen alle varianten worden toegepast.
  • TargetingMet WiQhit kan personalisatie worden toegepast met betrekking tot de website en e-mail.
  • Soort personalisatie toolBij WiQhit wordt de gepersonaliseerde content geserveerd vanuit de tool op basis van data die door de tool wordt verzameld door middel van een script.

Naast de features voelt WiQhit zich verantwoordelijk voor elk project, daarom leveren ze niet alleen software maar ook expertise voor optimaal resultaat.

Meer informatie

Geschikt voor: MKB, Grote bedrijven, Multinationals
Landen: Nederland, België, Europa
Talen: Nederlands, Engels
Hosting: Software As A Service (SAAS)

Dit bedrijf is toegevoegd door

🤖 Eric Nijman
🤖 Eric Nijman
Functie: CEO, Consultant, E-commerce manager, etc.
Bedrijf: Orion Pax
Bedrijven 426 Artikelen 4

vergelijkbare links

Datatrics is een Nederlands platform waarmee je datagedreven personalisatie en customer journey's kunt implementeren.

Schrijf review

We unleash artificial intelligence (AI) for retailers across digital e-commerce channels to deliver captivating experiences.

Schrijf review

Review en win!