Over

Data Platform
Met de functies in ons Data Platform behandelt u uw websitebezoeker niet als nummer, maar als persoon.
Ook online verkopen is mensenwerk.

 

Identificaties en herkenning
Wie zijn er op uw site, waar liggen de interesses en wat is de potentie van uw site? Met het platform van Shopping Minds identificeert u de bezoekersprofielen als persoon tijdens elke sessie, op elk apparaat, op elk moment. Zo maken we de waardevolle bezoekers voor uw marketing activiteiten inzichtelijk.

 

Personaliseer advertenties en media
Bereik de juiste mensen persoonlijk. Binnen Shopping Minds’ platform kunt u zelf selecties aanmaken van personen die u wil bereiken, mogelijk gecombineerd met de customer lifetime waarde. Deze selectie wordt doorgezet naar het door u gekozen search, social, display, e-mail en/of direct mail kanaal. 

Bespaar kosten. U kunt bijvoorbeeld een groep uitsluiten die uw advertenties niet hoeven te zien, bijvoorbeeld klanten die afgelopen dagen het product al hebben gekocht of een lage aankoopintentie hebben, zodat u bespaart op uw media uitgaven.

 

Gepersonaliseerde e-mail
Verstuur relevante informatie. U kunt gedrag beïnvloeden via e-mail. Op basis van voorkeur uit het profiel (bijvoorbeeld geslacht, merk, prijs, site-gedrag) krijgt de ontvanger relevante inhoud en aanbod te zien in de nieuwsbrief. Door deze persoonlijke aanpak krijgt u meer bezoek en betrokkenheid, minder afmeldingen en meer verkopen.

Herinner websitebezoekers, zelfs maanden later, aan hun persoonlijke interesses. Met de  data uit ons platform kunt u websitebezoekers mailen die voldoen aan bepaalde kenmerken die u opgeeft. Bijvoorbeeld mensen die geïnteresseerd zijn in een bepaald merk en/of die al meer dan 2 maanden niets hebben gekocht of op uw site zijn geweest.

 

Website personalisatie
Personaliseer het aanbod en verkooptactiek. Zorg voor een aangepaste site tijdens elke sessie, op elk apparaat, op elk moment die past bij persoonlijke interesses. Het platform van Shopping Minds analyseert al het gedrag van de websitebezoekers in realtime. Op unieke wijze kunt u wegingen geven aan belangrijke producteigenschappen zodat het aanbod past bij de persoonlijke interesses van de bezoeker en bij uw marketing doelstellingen.

 

First Party Data
Het cloud based platform bestaat uit onze marketing applicaties gecombineerd met het Data Plaform. In het platform wordt in een profiel first party data uit verschillende bronnen op één centrale plek opgeslagen. Met de marketing applicaties wordt de sitebezoeker realtime op verschillende apparaten (desktop, mobiel privé en werk) herkend, het gedrag voorspeld én beïnvloed in alle communicatie kanalen.

Meer informatie

Geschikt voor: MKB, Grote bedrijven, Multinationals
Landen: Nederland
Talen: Nederlands
Hosting: Software As A Service (SAAS)

Dit bedrijf is toegevoegd door

Melle Rijpstra
Functie: Junior Marketing Developer
Bedrijf: Shopping Minds
Bedrijven 1 Artikelen 0

vergelijkbare links

Datatrics is een Nederlands platform waarmee je datagedreven personalisatie en customer journey's kunt implementeren.

Schrijf review

We unleash artificial intelligence (AI) for retailers across digital e-commerce channels to deliver captivating experiences.

Schrijf review

Review en win!