Over

Sinds 1990 ontwikkelt en implementeert WICS innovatieve logistieke software en past het haar oplossingen succesvol toe. Met een frisse en open blik worden in diverse branches de laatste jaren successen geboekt, door binnen de logistieke keten verbanden te leggen. Bekend in de markt als leverancier van het Warehouse Management Systeem (WMS) WICS, de iCube (AS/RS) en de WELPP magazijnsoftware.

De leidende positie van WICS in de E-commerce logistiek wordt steeds verder uitgebouwd. Meer en meer logistiek dienstverleners, e-Fulfilment partijen én webshops vinden de weg naar WICS.

Alle (Nederlands sprekende) medewerkers van WICS hebben ruime ervaring in de logistiek(e) (software) en zijn bijzonder gemotiveerd hun kennis en ervaring in te zetten om de processen bij uw bedrijf te optimaliseren.

Meer informatie

Landen: Nederland
Talen: Nederlands

Dit bedrijf is toegevoegd door

vergelijkbare links

Paazl is een verzendservice met koppelingen naar meerdere bezorgdiensten.

Geschikt voor: MKB, Grote bedrijven, Multinationals
E-commerce platformen: Magento, Salesforce commerce cloud
Logistieke dienstverlening: Same day delivery, Verzendservices, Last Mile (bijvoorbeeld fietskoeriers), Internationale verzending
Schrijf review

OmniStock verbetert uw e-commerce en omnichannel resultaat door een optimalisatie van uw artikelbeheer, ordermanagement en voorraadbeschikbaarheid.

Geschikt voor: MKB, Grote bedrijven
Logistieke dienstverlening: Retour verwerking
Schrijf review

Dé verzendservice voor webshops voor het versturen van pakketten en pallets,

Gratis versie:
Logistieke dienstverlening: Dropshipment, Same day delivery, Verzendservices, Last Mile (bijvoorbeeld fietskoeriers)
Schrijf review

Review en win!