Over

Alle kwetsbaarheden

Handmatige en geautomatiseerde controle op alle soorten kwetsbaarheden waaronder SQL-injecties, cross-site scripting, zwakke wachtwoorden, verborgen bestanden en nog veel meer.

Eenmalig of periodiek

U bent flexibel om uw eigen behoefte en wensen aan te geven. Een eenmalige pentest, hertest of periodieke controle op uw webapplicatie, wij denken graag met u mee voor een gepaste oplossing.

Bewezen resultaten

Met het succesvol testen en ondersteunen van 200+ verschillende organisaties (multinationals, MKB, overheid, semi-publiek, non-profit), hebben wij een bewezen staat van dienst opgebouwd.

Rapportageopties

Diverse rapportagevormen zijn mogelijk, waaronder een technische rapportage voor ontwikkelaars, managementrapportage, OWASP Top 10-rapportage of uitgebreide NCSC-rapportage.

Persoonlijke ondersteuning

Krijg persoonlijke aandacht en ondersteuning gedurende het gehele proces. Vanaf de intake tot en met het bespreken van testresultaten, verhelpen van kwetsbaarheden en her-testen.

Code review en statische code analyse

Handmatige code reviews en statische code analyse op de broncode door gecertificeerde (CISA, CISSP, OSCP, CEH) en ervaren security- en web development experts, mits de broncode beschikbaar is.

Voor alle webtechnieken

Pentesten en ondersteuning voor alle webtechnieken, waaronder PHP, .NET en Java. Wij hebben ook ruime ervaring met portalen en veelgebruikte CMS-en, zoals WordPress, Drupal, Magento en TYPO3.

Maatwerk penetratietesten

Afgestemd op het doel van de test, wensen van de klant en vooraf beschikbare informatie, voeren wij black-box, grey-box, white-box, crystal-box en time/budget-box pentesten uit.

Beveiligingskeurmerk logo

Laat zien dat u databeveiliging serieus neemt en geef klantvertrouwen een impuls. Plaats kosteloos het Web Security Scan Trustmark logo op uw website als deze niet kwetsbaar is bevonden.

Meer informatie

Geschikt voor: Starter, MKB, Grote bedrijven, Multinationals
Landen: Wereldwijd
Talen: Nederlands, Engels
Hosting: Software As A Service (SAAS)

Dit bedrijf is toegevoegd door

🤖 Eric Nijman
🤖 Eric Nijman
Functie: CEO, Consultant, E-commerce manager, etc.
Bedrijf: Orion Pax
Bedrijven 418 Artikelen 4

vergelijkbare links

Allemaal interessante real-time kaarten met verschillende activiteiten op het web.

Gratis versie:
Schrijf review

Cheq.ai is een platform waarmee je je ingekochte traffic kunt controleren op bots en klikfraude.

Geschikt voor: MKB, Grote bedrijven, Multinationals
Schrijf review

Pentest-tools.com is een complete set aan security tests voor je website.

Gratis versie:
Geschikt voor: Starter, MKB, Grote bedrijven, Multinationals
Schrijf review

Review en win!