Over

Het begon allemaal met een visie. Het Nederlandse modemerk Vercate is in 2019 opgericht door twee vrienden; Jan-Jaap ten Cate en Rowdy Verkroost met een missie. Wat begonnen is in een slaapkamer is ontwikkeld tot een volwaardig bedrijf, ook is de missie nooit veranderd.

Onze missie is om stijlvolle kleding te creëren voor de man. Gemaakt van extreem hoge kwaliteit maar dan voor een eerlijke prijs.

Wat bij Vercate centraal staat is duurzaamheid. Het is belangrijk dat onze producten niet alleen comfortabel zitten maar ook dat onze kleding een tijd meegaat en duurzaam wordt geproduceerd.

Vandaag de dag blijven we producten verder ontwikkelen en onze collecties uitbreiden.

 

DUURZAAMHEID

Wat wij belangrijk vinden aan onze producten is duurzaamheid. Het is belangrijk dat onze producten niet alleen comfortabel zitten maar ook dat het product een langere tijd meegaat. Een duurzaam geproduceerd kledingstuk, gecreëerd om onze bijdrage te leveren aan een betere wereld.

Elk onderdeel van onze producten is Oeko-Tex 100 gecertificeerd. De stof, knopen, tussenvoering en de draad. Textiel dat geproduceerd is zonder dit certificaat kan mogelijk schadelijk stoffen bevatten die slecht zijn voor het milieu of lichaam. Dit is een zeer belangrijk certificaat. Wij willen alleen de beste stoffen die volgens strenge eisen zijn geproduceerd leveren aan onze klanten. Dus geen schadelijke stoffen en ook nog eens milieuvriendelijk.

Meer informatie

Geschikt voor: B2C, B2B en groothandels, Starter, Grote bedrijven
Landen: Nederland, België, Duitsland
Talen: Nederlands, Engels, Duits
Producten en diensten: Fashion en kleding, B2B
Logistieke dienstverlening: Verzendservices

Dit bedrijf is toegevoegd door

Jan-Jaap ten Cate
Functie: CEO
Bedrijf: Vercate
Bedrijven 1 Artikelen 0

vergelijkbare links

Hier kun je een complete dropship-mode-webshop laten bouwen en hosten voor een prikkie.

Logistieke dienstverlening: Dropshipment
Schrijf review

Met printful kun je je eigen kleding of merchandise ontwerpen en die verkopen via je website.

Logistieke dienstverlening: Dropshipment
Schrijf review

Review en win!