Over

Orkestratie van klantgegevens mogelijk maken over de gehele data supply chain.

Gegevensverzameling

De manier waarop u gegevens verzamelt, heeft invloed op de manier waarop u deze kunt gebruiken. Tealium verzamelt universeel klantgegevens van elke bron, inclusief websites, mobiele applicaties, apparaten, kiosken, servers, bestanden en meer.

Instrumentatie voor leveranciers: Configureer en publiceer 1e en 3e partij tracking, inclusief "tag" code (JavaScript, pixels) om websites en andere eigendommen, API's, of uw eigen aangepaste integraties te volgen. Schakel technologieleveranciers, zoals analyse- en mediadiensten, in vanuit een centrale hub voor gegevensverzameling.

Standaardisering van gegevens

Met een beetje werk vooraf komt u een heel eind in het gebruik van uw gegevens op elke manier die u zich maar kunt voorstellen.

Organisatie van gegevens: Organiseer klantgegevens in een universele 'gegevenslaag' die fungeert als een gemeenschappelijk gegevenswoordenboek voor de onderneming met uniforme taxonomie, hiërarchie, classificatie en structuur.

Gegevenskwaliteit: Gebruik event specificaties om vereiste data elementen toe te wijzen voor inkomende event data. Monitor live datastromen, met inzicht of deze al dan niet voldoen aan de specificatie of aandacht behoeven.

Meer informatie

Geschikt voor: Grote bedrijven, Multinationals
Landen: Wereldwijd
Service talen: Engels
Documentatie talen: Engels
Werkt met: Hybris, Magento, Salesforce Commerce Cloud
Kanalen: Facebook, Facebook messenger, Instagram
Hosting: Software As A Service (SAAS)

Dit bedrijf is toegevoegd door

🤖 Eric Nijman
🤖 Eric Nijman
Functie: CEO, Consultant, E-commerce manager, etc.
Bedrijf: Orion Pax
Bedrijven 434 Artikelen 4

vergelijkbare links

Segment verzamelt gebeurtenissen van uw web & mobiele apps en biedt een complete data toolkit aan elk team in uw bedrijf

Gratis versie:
Geschikt voor: Starter, MKB, Grote bedrijven, Multinationals
Schrijf review