Over

Orkestratie van klantgegevens mogelijk maken over de gehele data supply chain.

Gegevensverzameling

De manier waarop u gegevens verzamelt, heeft invloed op de manier waarop u deze kunt gebruiken. Tealium verzamelt universeel klantgegevens van elke bron, inclusief websites, mobiele applicaties, apparaten, kiosken, servers, bestanden en meer.

Instrumentatie voor leveranciers: Configureer en publiceer 1e en 3e partij tracking, inclusief "tag" code (JavaScript, pixels) om websites en andere eigendommen, API's, of uw eigen aangepaste integraties te volgen. Schakel technologieleveranciers, zoals analyse- en mediadiensten, in vanuit een centrale hub voor gegevensverzameling.

Standaardisering van gegevens

Met een beetje werk vooraf komt u een heel eind in het gebruik van uw gegevens op elke manier die u zich maar kunt voorstellen.

Organisatie van gegevens: Organiseer klantgegevens in een universele 'gegevenslaag' die fungeert als een gemeenschappelijk gegevenswoordenboek voor de onderneming met uniforme taxonomie, hiërarchie, classificatie en structuur.

Gegevenskwaliteit: Gebruik event specificaties om vereiste data elementen toe te wijzen voor inkomende event data. Monitor live datastromen, met inzicht of deze al dan niet voldoen aan de specificatie of aandacht behoeven.

Meer informatie

Geschikt voor: Grote bedrijven, Multinationals
Landen: Wereldwijd
Talen: Engels
Chat kanalen: Facebook, Facebook messenger, Instagram
Hosting: Software As A Service (SAAS)

Dit bedrijf is toegevoegd door

🤖 Eric Nijman
🤖 Eric Nijman
Functie: CEO, Consultant, E-commerce manager, etc.
Bedrijf: Orion Pax
Bedrijven 418 Artikelen 4

vergelijkbare links

Direct toegang tot uw ervaringsgegevens vanaf één plek.

Geschikt voor: Grote bedrijven, Multinationals
Schrijf review

Segment verzamelt gebeurtenissen van uw web & mobiele apps en biedt een complete data toolkit aan elk team in uw bedrijf

Gratis versie:
Geschikt voor: Starter, MKB, Grote bedrijven, Multinationals
Schrijf review

Optimaliseer loyaliteitsprogramma's en breng customer journeys in kaart met Voyado, een door AI aangedreven marketing automation en CRM-platform.

Geschikt voor: B2C, Starter, MKB, Grote bedrijven
ERP-systemen: SAP, Exact , ACA Fashion, SRS
Certificeringen: GDPR compliant
Schrijf review

Review en win!