Over

De missie van ChannelAdvisor is om de wereldhandel te verbinden en te optimaliseren. Door te integreren in het ChannelAdvisor platform, kunnen merken en retailers hun multichannel e-commerce strategieën beter uitvoeren - alles binnen één enkel platform.

Waarom ChannelAdvisor?

Wij zijn meer dan alleen een platform. Als uw partner in e-commerce succes, zijn wij hier om u te helpen efficiënt meer klanten te werven en de verkoop te verhogen. Sinds 2001, hebben onze toonaangevende technologie en e-commerce experts onze klanten - van toonaangevende wereldwijde merken en retailers tot middelgrote bedrijven en ondernemers - geholpen te groeien.


Resultaten - Eerst en vooral, uw succes is wat ons team drijft. Al bijna twee decennia heeft ChannelAdvisor geholpen bij het transformeren van de verkoop- en marketinginspanningen van duizenden merken en retailers zoals u
Marktleider - Uitgeroepen tot de #1 "Channel Management Vendor" in de IR Top 1000 elk jaar sinds 2013
Expertise - Onze langdurige relaties met e-commerce's top marktplaatsen en digitale marketing kanalen helpen ervoor te zorgen dat onze klanten kunnen profiteren van de meest up-to-date aanbiedingen en best practices in de industrie
Betrouwbaarheid - Alle platforms zijn niet gelijk. Simpel gezegd, ChannelAdvisor is gebouwd om u te helpen schalen. Het maakt niet uit hoe kritisch de verkoopdag is of hoe druk het ordervolume, onze enterprise-technologie biedt u de gemoedsrust van de wetenschap dat uw gegevens in goede handen zijn
Sinds 2001 is ChannelAdvisor de meest vertrouwde e-commerce oplossing in de industrie, die wereldwijde merken en retailers helpt bij het oplossen van hun marketplaces, digitale marketing, direct-to-consumer, first-party retail, dropshipment en fulfillment behoeften - alles in een enkel, gecentraliseerd platform.

Marktplaatsen

ChannelAdvisor is uitgeroepen tot de #1 channel management provider van de Internet Retailer Top 1000 en biedt alles wat u nodig heeft om in contact te komen met meer klanten en de verkoop te verhogen op Amazon, eBay, Google, Walmart en meer dan 140 andere marktplaatsen over de hele wereld.

Digitale Marketing

Onze eigen technologie, gecombineerd met ons team van e-commerce experts, helpt bij het automatiseren en optimaliseren van uw reclamecampagnes en product feeds in zoekmachine marketing (SEM) kanalen, social media marketing, marktplaats reclame, video reclame, en nog veel meer.

Winkelbare media

Maak het pad naar aankoop gemakkelijker door uw content en digitale campagnes actiegericht te maken. Onze Shoppable Media-oplossingen helpen merken hun klantervaring te verbeteren en bieden tegelijkertijd de retail-inzichten die nodig zijn om hun relaties met voorkeursretailers te laten groeien en versterken.

Oplossingen voor de eerste partij (1P)

Ons robuuste aanbod automatiseert en schaalt om meerdere kanalen te ondersteunen, en helpt u met inkooporderbeheer, verzendingsmeldingen, factuuronderhoud en productcreatie (bij ondersteunde retailers) voor uw groothandel- of dropship-partners.

Fulfillment

Dankzij onze integraties en geavanceerde automatisering kunt u al uw voorraad-, order- en afhandelingsprocessen in één gecentraliseerd platform consolideren.

Merk Analyse

ChannelAdvisor Brand Analytics helpt multi-channel merken bij het beheren van online distributie, het verhogen van de verkoop en het beschermen van de merkreputatie.

Meer informatie

Geschikt voor: Grote bedrijven, Multinationals
Landen: Wereldwijd
Talen: Engels, Duits
Hosting: Software As A Service (SAAS)

Dit bedrijf is toegevoegd door

🤖 Eric Nijman
🤖 Eric Nijman
Functie: CEO, Consultant, E-commerce manager, etc.
Bedrijf: Orion Pax
Bedrijven 418 Artikelen 4

vergelijkbare links

Channelengine is een fantastisch platform om marktplaatsen te koppelen aan je website.

Geschikt voor: MKB, Grote bedrijven, Multinationals
Schrijf review

Boloo is een all-in-one tool voor het starten, groeien en opschalen van een winstgevende bol.com business

Geschikt voor: Starter, MKB, Grote bedrijven, Multinationals
Schrijf review

Vleks is een platform om efficiënt op- meerdere marketplaces producten te koop aan te bieden.

Geschikt voor: Starter, MKB, Grote bedrijven, Multinationals
Schrijf review

Review en win!