Over

Quietlight is een "broker" die bemiddelt bij de aankoop of verkoop van (internationale) e-commerce bedrijven.

Er staan altijd een flink aantal bedrijven te koop, vaak van wat groter formaat.

"Ik denk erover om mijn website te verkopen... zouden jullie me willen helpen?"
Eind 2006 kreeg onze oprichter, Mark Daoust, een telefoontje van een goede vriend en collega-ondernemer die overwoog zijn 8 jaar oude webhosting website te verkopen. Slechts 10 maanden daarvoor had Mark zijn eigen winstgevende website verkocht en was hij op zoek naar een nieuwe richting.

Quiet Light werd opgericht met dit telefoontje.

Snel vooruit naar vandaag
Sinds dat eerste telefoontje in 2006 is er veel veranderd. Vandaag de dag erkennen ondernemers Quiet Light als een leidende stem en autoriteit in de opkomende niche van het verkopen en kopen van winstgevende online bedrijven.

Als we eerlijk zijn, zitten er veel meer haken en ogen aan het kopen en verkopen van bedrijven dan we aanvankelijk dachten. Maar met elke transactie leerden we lessen, verbeterden we onze processen, en verfijnden we onze aanpak om effectiever te zijn.

Vandaag kunnen we terugkijken op meer dan 600 verkochte online bedrijven en meer dan $300.000.000 in totale transactiewaarde. Ook al worden we erkend als een van de meest succesvolle M&A adviseurs op de markt, toch blijven we onze processen voortdurend verbeteren.

Ons geheime ingrediënt: Wij zijn ondernemers, net als u
In 2008 huurde onze oprichter een groep bewezen verkopers in om met de verkopers van Quiet Light te werken.

De resultaten waren... niet overweldigend.

Het duurde niet lang voordat deze eerste adviseurs ander werk gingen doen. Sommigen begonnen hun eigen bedrijf, anderen vonden een baan, en weer anderen vonden steeds minder tijd om met Quiet Light te werken.

Pas in 2010 stuitte Mark letterlijk op de winnende formule: huur ondernemers in die belangrijke online bedrijven hebben gekocht, verkocht en opgestart.

Meer informatie

Geschikt voor: MKB, Grote bedrijven, Multinationals
Landen: Wereldwijd
Talen: Engels

Dit bedrijf is toegevoegd door

🤖 Eric Nijman
🤖 Eric Nijman
Functie: CEO, Consultant, E-commerce manager, etc.
Bedrijf: Orion Pax
Bedrijven 418 Artikelen 4

vergelijkbare links

Flippa is een groot internationaal platform waar je e-commerce bedrijven, webshops, URL's en andere digitale bedrijven kunt verkopen.

Gratis versie:
Geschikt voor: Starter, MKB, Grote bedrijven, Multinationals
Schrijf review

FE international is een gespecuialiseerd bedrijf dat zich bezighoud met fusies, aan- en verkoop van e-commerce bedrijven.

Geschikt voor: MKB, Grote bedrijven, Multinationals
Schrijf review

Review en win!