Over

Pega levert innovatieve software die bedrijven helpt om snel problemen op te lossen en te transformeren voor morgen. 

Complexiteit reduceren

Moet u de "customer lifetime value" maximaliseren? Service stroomlijnen? Efficiëntie verhogen? Welke uitdagingen u ook in de weg staan, Pega helpt u betere beslissingen te nemen en werk gedaan te krijgen. Onze oplossingen besparen mensen tijd, zodat uw medewerkers en klanten zich kunnen bezighouden met wat het belangrijkst is.

Schaalbare architectuur

Wij hanteren een fundamenteel andere aanpak voor het structureren van uw technologie, te beginnen met uw klanten en de resultaten die zij proberen te bereiken. Wij noemen dit een Center-out™-benadering, omdat deze de veelgemaakte fouten vermijdt om top-down te beginnen in uw kanalen, of bottom-up vanuit uw systemen. Op die manier kunt u veranderingen snel doorvoeren en toch op bedrijfsniveau schalen.

Forrester: "Pega blinkt uit in bijna elk aspect van deze evaluatie en neemt afstand van andere leveranciers op een paar digitale marketingcriteria na. Het legt de lat hoger voor enterprise RTIM dat het gamma van digitale zelfbediening en human-assisted touchpoints over de hele levenscyclus van de klant in werking stelt.

"Referenties prezen zijn holistische inzet voor klantgerichte resultaten en schreven belangrijke bedrijfsresultaten toe aan hun Pega-oplossingen. Een van hen legde uit dat zijn bedrijf 'aanvankelijk Pega inzette voor een klantenbinding use case, maar nu is het een inkomstengenerator - het is uitgegroeid tot een verslavend middel dat we gebruiken in vrijwel elk klantgericht kanaal'. Referenties voor verschillende andere leveranciers erkenden ook het gebruik van Pega als de beslissingsmotor binnen hun RTIM-ecosystemen."

(RTIM = Real Time Interaction Management)

Meer informatie

Geschikt voor: Grote bedrijven, Multinationals
Landen: Wereldwijd
Talen: Engels
Hosting: Software As A Service (SAAS)

Dit bedrijf is toegevoegd door

🤖 Eric Nijman
🤖 Eric Nijman
Functie: CEO, Consultant, E-commerce manager, etc.
Bedrijf: Orion Pax
Bedrijven 418 Artikelen 4

vergelijkbare links

Zoho CRM biedt een wereldwijd netwerk van meer dan 150.000 bedrijven in 180 landen de mogelijkheid om meer leads te converteren, klanten te binden en

Geschikt voor: B2C, B2B en groothandels, Starter, MKB, Grote bedrijven, Multinationals, Non-Profit organisaties
Schrijf review

Sugar CRM is een bekende aanbieder van CRM en marketing automation functionaliteit.

Geschikt voor: MKB, Grote bedrijven, Multinationals
Schrijf review

Review en win!