Over

Keyword Hero is een data-analysetool die website-owners en digital marketeers helpt om de "organic search keywords" te identificeren die verkeer naar hun website genereren. Het biedt een manier om Google Analytics- en Google Search Console-gegevens te koppelen en maakt gebruik van machine learning om de "not provided" zoekwoorden in Google Analytics te koppelen aan de daadwerkelijke zoekopdrachten uit Google Search Console.

De tool heeft als doel het probleem van "not provided" zoekwoorden op te lossen, wat gebeurt wanneer Google de zoekopdrachten verbergt die worden gebruikt door bezoekers die zijn ingelogd op hun Google-accounts. Dit betekent dat website-eigenaren en digitale marketeers vaak onvolledige gegevens hebben over de zoekwoorden die verkeer naar hun site genereren. Keyword Hero probeert deze hiaat in gegevens op te vullen door machine learning te gebruiken om de daadwerkelijke zoekopdrachten te achterhalen.

Keyword Hero kan worden gebruikt om de belangrijkste zoekwoorden te identificeren die verkeer naar een website genereren, te begrijpen welke pagina's goed scoren voor welke zoekwoorden en content- en marketingstrategieën te optimaliseren om de zoekmachine rankings te verbeteren.

Meer informatie

Gratis versie:
Geschikt voor: B2C, Starter, MKB, Grote bedrijven
Landen: Wereldwijd
Talen: Engels

Dit bedrijf is toegevoegd door

E-com.info Redactie
E-com.info Redactie
Functie: Redactie e-com.info
Bedrijf: Orion Pax
Bedrijven 471 Artikelen 12519

vergelijkbare links

Gratis backlink checker

Gratis versie:
Geschikt voor: B2C, B2B en groothandels, Starter, MKB, Grote bedrijven
Schrijf review

SEO quake is een handige SEO-plugin voor chrome en Firefox.

Gratis versie:
Geschikt voor: Starter, MKB, Grote bedrijven, Multinationals
Schrijf review

Ahref is een keyword analyse platform voor SEO.

Gratis versie:
Geschikt voor: B2C, B2B en groothandels, Starter, MKB, Grote bedrijven, Multinationals
Schrijf review

Review en win!