Over

ONLINE MARKETING SPECIALISTEN

JEROME is jouw team van online marketing specialisten. Voor een vast bedrag per maand nemen wij al jouw online marketing werkzaamheden uit handen. Wij zetten dié kanalen in die voor jouw relevant zijn. Zo zorgen wij voor meer bezoekers op jouw website en zorgen wij voor meer conversie en meer omzet uit de online kanalen.

RESULTAATGERICHTE ONLINE MARKETING

Online marketing is hot! Vandaag de dag is internet niet meer weg te denken. Als bedrijf kun je er naast niet meer om heen: een goed converterende website met veel verkeer. Via online marketing kunnen relevante bezoekers naar een website worden getrokken. Het gegenereerde verkeer mag uiteraard niet verlaten, maar moet worden geconverteerd naar een lead of sale. En dat is nou precies wat JEROME doet. Door een optimale inzet van de online marketing kanalen zorgen wij voor meer conversie en meer omzet.

 

De wereld van online marketing verandert dan ook voortdurend. Trends volgen elkaar dan ook in een rap tempo op. Wie deze snelle ontwikkelingen bij wilt houden heeft een online marketing specialist nodig die volledig op de hoogte is van de laatste trends en ontwikkelingen op online gebied. JEROME heeft een team van specialisten in huis. Onze online marketeers zorgen ervoor dat jouw online kanalen optimaal zijn ingericht.

Meer informatie

Geschikt voor: MKB, Grote bedrijven
Landen: Nederland
Talen: Nederlands

Dit bedrijf is toegevoegd door

E-com.info Redactie
E-com.info Redactie
Functie: Redactie e-com.info
Bedrijf: Orion Pax
Bedrijven 472 Artikelen 10332

vergelijkbare links

MondoMarketing is performance driven Digital Marketing Bureau gevestigd in Utrecht

Geschikt voor: MKB, Grote bedrijven, Multinationals
Schrijf review

WizDots : Best Digital Marketing Company in Kollam, Kerala

Geschikt voor: B2C, B2B en groothandels, Starter, MKB, Grote bedrijven, Multinationals, Non-Profit organisaties, Overheidsinstanties
E-mail marketing platformen: Mailchimp
Schrijf review

Review en win!