Over

Giropay is de Duitse versie van het Nederlandse iDEAL.
De online betaalmethode is gebaseerd op het bestaande Duitse systeem van online bankieren en is speciaal ontwikkeld voor gebruik in E-commerce omgevingen. Giropay is een veelgebruikte online betaalmethode in Duitsland. Hiermee bereikt men zo'n 75% van de Duitse markt. Ben je ook online actief op de Duitse markt, dan is de toevoeging van deze online betaaloplossing een absolute no-brainer.

Makkelijk in gebruik.
Net als bij iDEAL hoeft iemand die een online aankoop via Giropay wil betalen zich niet eerst te registreren. Ook is er geen aparte software nodig. De enige eis om met Giropay te kunnen betalen is het hebben van een bankrekening die geschikt is voor internetbankieren. Ook moet de bank waar de klant zijn of haar rekening heeft deelnemen aan Giropay.

Veilig en vertrouwd.
Wat betreft de veiligheid en de bescherming van persoonsgegevens is er niets aan de hand. Giropay is ook op dit gebied te vergelijken met iDEAL. Net als iDEAL maakt ook Giropay gebruik van de veiligheidsstandaarden van de deelnemende banken. Veilig en vertrouwd, en dus een zorgeloze betaalervaring!

Meer informatie

Geschikt voor: MKB, Grote bedrijven, Multinationals
Landen: Duitsland
Talen: Engels, Duits
Hosting: Software As A Service (SAAS)

Dit bedrijf is toegevoegd door

🤖 Eric Nijman
🤖 Eric Nijman
Functie: CEO, Consultant, E-commerce manager, etc.
Bedrijf: Orion Pax
Bedrijven 418 Artikelen 4

vergelijkbare links

Stripe is een internationaal modern betalingsplatform voor het internet.

Schrijf review

Adyen is een high-end Payment Service Provider

Geschikt voor: MKB, Grote bedrijven, Multinationals
Schrijf review

Review en win!