Over

Iedere dag besteden bedrijven veel manuren aan het onderhouden van hun artikelbestanden. Dit betreft alle data van logistieke artikelgegevens tot aan rijke informatie die gepubliceerd kan worden op websites of in catalogi. Het doel van EZ-base is het vereenvoudigen van het verzamelen van deze gegevens om uiteindelijk tot standaardisatie te komen.

Het EZ-team uniformeert de artikelgegevens van de leverancier. Op deze manier kunnen die als basis dienen voor de zoekmachines die door de vakhandel worden ingezet op verschillende websites. EZ-base ondersteunt zowel de leverancier als de vakhandel met het beheren, onderhouden en efficiënt distribueren van productinformatie.

Al onze klanten kunnen gebruik maken van het onderliggende Product Information Management (PIM) systeem, EZ-catalog. Dit is het systeem waarmee zij hun assortiment in EZ-base onderhouden. Met EZ-catalog kunt u dankzij handige functies op een gestructureerde manier alle artikeldata kwalitatief verbeteren en verrijken. In het systeem bepaalt u ook een opmaak die wordt overgenomen bij het produceren van catalogi en het voeden van websites/webshops.

Tenslotte gebruiken onze leden deze software steeds meer om hun interne informatievraagstukken op te lossen. De artikelgegevens in EZ-base kunnen namelijk zeer eenvoudig en snel worden geëxporteerd voor eigen gebruik of dat door derden.

Meer informatie

Geschikt voor: B2C, B2B en groothandels, MKB, Grote bedrijven
Landen: Nederland, België, Frankrijk
Talen: Nederlands, Engels, Frans

Dit bedrijf is toegevoegd door

E-com.info Redactie
E-com.info Redactie
Functie: Redactie e-com.info
Bedrijf: Orion Pax
Bedrijven 472 Artikelen 12240

vergelijkbare links

Decodata structureert interieur productspecificaties in een bestandsformaat dat naadloos kan worden geïmporteerd in de webshops van online retailers.

Geschikt voor: Starter, MKB, Grote bedrijven, Multinationals
Schrijf review

Marktplaats waar aanbieders en afnemers van offpage (artikel marketing) content elkaar vinden

Gratis versie:
Schrijf review

2BA is de uitgever van het centrale artikelbestand in de installatiebranche.

Geschikt voor: Starter, MKB, Grote bedrijven, Multinationals
Schrijf review

Review en win!