Over

DE KRACHT VAN E-MAIL TESTENDoor uw e-mails te testen voordat u ze verstuurt naar uw klanten of potentiële klanten, krijgt u de kans om dingen te herstellen die u misschien over het hoofd hebt gezien. Met de hulp van EmailPreviewServices, kunt u gemakkelijk problemen identificeren en oplossen en u richten op andere belangrijke zaken in uw bedrijf.

E-MAIL ONTWERP TESTENIn Real-Time - Real Device E-mail testen is van cruciaal belang om duidelijkheid te krijgen over alle aspecten van uw e-mail campagne. Wij bieden de ultieme Real-Time - Real Device ervaring. Dit verbetert de kwaliteit van uw e-mail, wat op zijn beurt uw conversatiepercentages verbetert. Ontvang 100% echte screenshots van uw e-mail op alle populaire e-mail apps en clients.

DONKER MODUSOnze laatste update komt met een donkere modus voor het gebruikerspaneel. Wij zijn de allereerste van onze concurrenten die dit implementeren. EmailPreviewService met zijn nieuwe donkere thema ziet er heel verfrissend uit. De achtergrond van de app is gitzwart, samen met een wit omlijnde tekst. Het brengt een grote UI verandering aan gebruikers app, U zult het geweldig vinden!

NEE TEGEN SPAM-BOX EN JA TEGEN INBOXInbox Placement Insights & E-mail reputatie validatie heeft een cruciale impact op het eindresultaat van uw e-mail marketing campagne. Door de aflevering bij alle belangrijke ISP's te volgen, bieden we realtime resultaten over waar uw marketing e-mails terechtkomen: Inbox, Spam, of Andere mappen? Wij besparen u tijd en geld door u te helpen mogelijke deliverabilityproblemen te identificeren en op te lossen. Staat een van uw IP-adressen of domeinnamen op de zwarte lijst? Wij testen het verzenden van IP-adressen naar >50 van de meest voorkomende blacklists in de sector en helpen u de hoofdoorzaak vast te stellen.

GEAVANCEERDE E-MAIL ANALYSEMet onze real-time geavanceerde analytische e-mail tools, helpen wij u bepaalde parameters te identificeren, bijv: Wie? Waar? Wanneer? Hoe? en Voor hoe lang? Ontvang een diepgaande analyse van uw e-mailcampagne. Diepere analyses zoals open-duration gemeten in seconden, de e-mailclients van gebruikers, is e-mail afgedrukt of doorgestuurd naar een vriend, en eindigt met de exacte geo-locatie - dit alles in slechts een paar klikken.

Meer informatie

Geschikt voor: MKB, Grote bedrijven, Multinationals
Landen: Wereldwijd
Service talen: Engels
Documentatie talen: Engels
Hosting: Software As A Service (SAAS)

Contactgegevens

Dit bedrijf is toegevoegd door

🤖 Eric Nijman
🤖 Eric Nijman
Functie: CEO, Consultant, E-commerce manager, etc.
Bedrijf: Orion Pax
Bedrijven 425 Artikelen 4

vergelijkbare links

Email on Acid is een platform waarmee je nieuwsbrieven kunt testen en deliverability kunt optimaliseren.

Geschikt voor: MKB, Grote bedrijven, Multinationals
Schrijf review

Kickbox is een real-time e-mail verificatie service.

Geschikt voor: MKB, Grote bedrijven, Multinationals
Schrijf review

Litmus is een platform waarmee je de kwaliteit en spam-gevoeligheid van je e-mail uitingen kan testen.

Geschikt voor: Grote bedrijven, Multinationals
Schrijf review