Over

Efficy is een Nederlands Belgisch platform en is in de afgelopen jaren flink gegroeid door overnames. Zo heeft het recentelijk het Nederlandse Perfectview overgenomen en nam het in 2012 al Winris over.

Onze CRM-oplossingen zijn de meest flexibele op de markt. Ze zijn open en aanpasbaar, wat betekent dat u belangrijke wijzigingen kunt aanbrengen in de verschillende modules van de softwaresuite. Om u te helpen met deze configuraties en aanpassingen, staan onze deskundige teams tot uw dienst. Wij passen de CRM-oplossing aan uw wensen aan.

CRM dat zich aanpast aan uw bedrijf

Efficy Group verhoogt de productiviteit van uw salesteams door een reeks CRM-tools aan te bieden: klantendatabase, monitoring van bedrijfsactiviteiten, saleskansen, portfolio van aanbiedingen, enz. Zowel op kantoor als daarbuiten hebben uw verkopers een 360° beeld van hun klanten en prospects. Ze zullen ook in staat zijn hun database te segmenteren om marketingacties te lanceren.

Meer informatie

Geschikt voor: B2C, B2B en groothandels, MKB, Grote bedrijven, Multinationals, Non-Profit organisaties, Overheidsinstanties
Landen: Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Europa, Wereldwijd
Talen: Nederlands, Engels
Hosting: Software As A Service (SAAS)

Dit bedrijf is toegevoegd door

E-com.info Redactie
E-com.info Redactie
Functie: Redactie e-com.info
Bedrijf: Orion Pax
Bedrijven 472 Artikelen 12175

vergelijkbare links

Zoho CRM biedt een wereldwijd netwerk van meer dan 150.000 bedrijven in 180 landen de mogelijkheid om meer leads te converteren, klanten te binden en

Geschikt voor: B2C, B2B en groothandels, Starter, MKB, Grote bedrijven, Multinationals, Non-Profit organisaties
Schrijf review

Sugar CRM is een bekende aanbieder van CRM en marketing automation functionaliteit.

Geschikt voor: MKB, Grote bedrijven, Multinationals
Schrijf review

Review en win!