Over

Efficy is een Nederlands Belgisch platform en is in de afgelopen jaren flink gegroeid door overnames. Zo heeft het recentelijk het Nederlandse Perfectview overgenomen en nam het in 2012 al Winris over.

Onze CRM-oplossingen zijn de meest flexibele op de markt. Ze zijn open en aanpasbaar, wat betekent dat u belangrijke wijzigingen kunt aanbrengen in de verschillende modules van de softwaresuite. Om u te helpen met deze configuraties en aanpassingen, staan onze deskundige teams tot uw dienst. Wij passen de CRM-oplossing aan uw wensen aan.

CRM dat zich aanpast aan uw bedrijf

Efficy Group verhoogt de productiviteit van uw salesteams door een reeks CRM-tools aan te bieden: klantendatabase, monitoring van bedrijfsactiviteiten, saleskansen, portfolio van aanbiedingen, enz. Zowel op kantoor als daarbuiten hebben uw verkopers een 360° beeld van hun klanten en prospects. Ze zullen ook in staat zijn hun database te segmenteren om marketingacties te lanceren.

Meer informatie

Geschikt voor: B2C, B2B en groothandels, MKB, Grote bedrijven, Multinationals, Non-Profit organisaties, Overheidsinstanties
Landen: Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Europa, Wereldwijd
Talen: Nederlands, Engels
Hosting: Software As A Service (SAAS)

Dit bedrijf is toegevoegd door

E-com.info Redactie
E-com.info Redactie
Functie: Redactie e-com.info
Bedrijf: Orion Pax
Bedrijven 257 Artikelen 2580

vergelijkbare links

Tribe CRM is een Nederlands CRM voor MKB.

Geschikt voor: Starter, MKB
Schrijf review

Lever optimale klantenservice met ons gebruiksvriendelijke omnichannel-platform Maak elke klantinteractie waardevol, via welk kanaal dan ook.

Geschikt voor: B2C, B2B en groothandels, MKB, Grote bedrijven, Multinationals, Non-Profit organisaties
E-mail marketing platformen: Mailchimp
Chat kanalen: Telegram, Webchat, WhatsApp
Schrijf review

Review en win!