Over

Clarity is het CRO platform van Microsoft. Het platform biedt vele mogelijkheden om te leren van je gebruikers zoals het opnemen en afspelen van sessies, heatmaps, scropllmaps, het meten van rage-clicks en nog veel meer.

Clarity Insights zijn een set van op Machine Learning gebaseerde filters en aanbevelingen over welke inhoud voor u het belangrijkst zou moeten zijn. Via het Insights-dashboard kunnen ontwerpers, productmanagers, marketeers en webontwikkelaars hun gebruikers begrijpen zonder dat ze de oceaan van gegevens die afkomstig zijn van gebruikersinteracties op de website hoeven te analyseren.

Dit beantwoordt de centrale vraag: Als Clarity elke gebruikersinteractie kan vastleggen, hoe kan het dan de sessies en pagina's die er het meest toe doen opduiken? Een oplossing komt via het Clarity Insights platform.

Clarity Insights steunt op de decennialange ervaring van Microsoft in Data Science en Machine Learning om de belangrijkste trends en patronen in uw websiteactiviteit te identificeren. Deze patronen komen het best naar voren door middel van opnames en heatmaps.

Het leveren van nauwkeurige, toegankelijke en proactieve analyses is een fundamenteel kenmerk van Clarity. Het Insights-platform zal met deze standaarden blijven evolueren.

Meer informatie

Geschikt voor: MKB, Grote bedrijven, Multinationals
Landen: Wereldwijd
Talen: Engels
Hosting: Software As A Service (SAAS)

Dit bedrijf is toegevoegd door

šŸ¤– Eric Nijman
šŸ¤– Eric Nijman
Functie: CEO, Consultant, E-commerce manager, etc.
Bedrijf: Orion Pax
Bedrijven 429 Artikelen 4 Vacatures 0

vergelijkbare links

Smartlook is een usability test-platform.

Gratis versie:
Geschikt voor: Starter, MKB, Grote bedrijven, Multinationals
Schrijf review

Sitespect is een test en optimalisatie platform.

Geschikt voor: Grote bedrijven, Multinationals
Schrijf review

Met Google optimize kun je gratis A/B en multivariate tests op je website uitvoeren.

Gratis versie:
Geschikt voor: MKB, Grote bedrijven, Multinationals
Schrijf review

Review en win!