Over

Wat we doen

Wij zijn de one-stop-shop voor het inrichten en bemannen van je klantenservice omgeving. Eerst beginnen we met het bekijken van de huidige situatie en wat er verbeterd kan worden. We brengen een advies uit en bespreken verschillende implementatie mogelijkheden. We hebben ruime ervaring met het implementeren van Zendesk Support Suite. De klantcontactsoftware die meerdere kanalen en zelfs meerdere merken in één systeem aan kan.

Hoe we het doen

Naast volledig ontzorgen bouwen wij ook externe klantenservice teams die bestaande teams aanvullen. Dit noemen wij ook wel hybride klantenservice uitbesteden. Er zijn verschillende mogelijkheden, zoals buiten kantooruren uitbesteden, opschalen bij drukte, eerstelijns/tweedelijns. Dit hoeft zelfs niet eens geplande drukte te zijn. Ons geautomatiseerde klantenservice backbone controleert elke minuut de wachtrij van telefoon en chat. Op basis hiervan kan automatisch een medewerker van Byteleaders opgeroepen worden. Hier heeft uw geen omkijken meer naar!

Wat het kost

Wij geven de voorkeur aan een transparant en overzichtelijk kostenplaatje. Bij ons betaal je per manuur 25 euro. Geen opstart- of verborgen kosten. We gaan met jou om de tafel om te kijken hoe wij je kunnen helpen om je zakelijke doelen te behalen. Onszelf terugverdienen is altijd het uitgangspunt. Zo wordt klantenservice van een kostenpost, een investering! Wij promoten het gedachtengoed dat goede klantenservice een belangrijke waardepropositie in klantervaring is.

Voor wie we het doen

Byteleaders heeft ruime ervaring met klantcontact van e-commerce, ICT, DaaS en SaaS bedrijven.

Meer informatie

Landen: Nederland, België, Duitsland, Frankrijk
Talen: Nederlands, Engels, Duits, Frans

Meer weten?

Dit bedrijf is toegevoegd door

Marketing Byteleaders
Marketing Byteleaders
Bedrijven 1 Artikelen 0

vergelijkbare links

Quality Contacts is een full service contactcenter dat inkomende en uitgaande klantcontacten faciliteert via telefoon, internet en post.

Schrijf review

Interswitch is één van de grootste bereikbaarheidsoplossingen in Nederland.

Schrijf review

Review en win!