Over

Bigshopper is actief sinds 2007 en is daarmee één van de eerste vergelijkingssites. Op Bigshopper (actief in bijna alle landen van Europa) vind je miljoenen producten en altijd direct de beste deal! Wij zijn een eerlijke vergelijkingssite en laten een overzicht van diverse webwinkels zien. Bigshopper geeft geen voorkeur aan bepaalde winkels qua zichtbaarheid. Op Bigshopper is het mogelijk om direct de prijzen te vergelijken met andere aanbieders. Daarbij staat de goedkoopste webwinkel altijd bovenaan.

Bigshopper verkoopt zelf geen producten. Ons doel is om jou als consument te helpen in je zoektocht naar de beste deal. Als consument kun je gratis gebruik maken van Bigshopper.

Dagelijks bezoeken duizenden consumenten Bigshopper om de beste prijs te vinden. Ook op zoek naar de beste prijs? Gebruik eenvoudig de zoekfunctie om je product te vinden. Gebruik de filters om de prijs van laag naar hoog te sorteren of je favoriete merk te selecteren. De beste deal gevonden? Klik direct naar de webshop waar je het product kunt kopen!

Meer informatie

Geschikt voor: B2C, Starter, MKB, Grote bedrijven, Multinationals
Landen: Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Europa
Talen: Nederlands, Engels

Dit bedrijf is toegevoegd door

vergelijkbare links

Producthero is een Google Shopping CSS

Geschikt voor: MKB, Grote bedrijven, Multinationals
Schrijf review

Kiesproduct is (naar eigen zeggen) de grootste CSS partner.

Geschikt voor: MKB, Grote bedrijven, Multinationals
Schrijf review

CSS-partner van smarketer.

Geschikt voor: MKB, Grote bedrijven
Schrijf review

Review en win!