Over

Management, BI, Optimalisatie, 1st Party dataBeheer Search, Shopping, Display, Facebook & Instagram met één krachtig, maar gebruiksvriendelijk, advertentieplatform.Gebruik BI-aangedreven klantsegmenten om het juiste publiek te targeten met de juiste producten op de juiste kanalen. Volg KPI's, leer uw customer lifetime value, repeat customer rate, repurchase frequency en tientallen andere krachtige metrices.

Snel en eenvoudig campagnes makenGebruik AI-Powered advertentieplannen exclusief op maat voor uw winkel om eenvoudig reclamecampagnes te maken over alle kanalen.

Cross-channel budgetoptimalisatieStel uw doelen en laat de AI van AdScale continu real-time budgetten tussen kanalen verdelen om uw advertentie-inkomsten te maximaliseren.

24/7 Optimalisatie van biedingen en budgettenHaal het meeste uit uw advertentie-uitgaven met onze AI-biedoptimalisatie met behulp van historische prestaties, geavanceerde voorspellingsmodellen en actuele markttrends.

Eén dashboard voor alle online ads, email en SMSOverzicht van uw prestaties over alle kanalen met ons inzichtelijke dashboard.

Op gebeurtenissen gebaseerde e-mailcampagnesIedereen een vakantie-e-mail sturen is geweldig, maar het is niet genoeg.Met AdScale e-mailcampagnes kunt u een campagne op maat instellen met een unieke e-mail voor elke gelegenheid; jubileum, verjaardag, incomplete bestelling of elk ander evenement.

Gemakkelijk in contact komen met uw klantenStuur gepersonaliseerde SMS naar uw klanten met behulp van door BI aangedreven segmenten en verkrijg de beste betrokkenheid van alle marketingkanalen.

Meer informatie

Youtube video:
Geschikt voor: B2C, B2B en groothandels, Starter, MKB, Grote bedrijven
Landen: Europa
Talen: Engels
E-commerce platformen: Magento, Woocommerce, OpenCart, Shopify, Bigcommerce, Prestashop

Meer weten?

Dit bedrijf is toegevoegd door

vergelijkbare links

Review en win!