Over

Reaction Commerce is een API-first, modulaire commerce-stack gemaakt voor ambitieuze merken en retailers. Reaction's service-gebaseerde architectuur is gebouwd om flexibiliteit en vrijheid op schaal te bieden. Het lijkt een beetje op commerce-tools qua setup.

Reaction Commerce is getest, beproefd en veilig. Het is ontworpen voor snelheid en prestaties bij complexe implementaties met grote volumes.

Herplatformen is een nachtmerrie dus vermijdt dat!

Commerce is er in alle soorten en maten. Platformen zijn 'one size fits all'. Met Reaction Commerce kun je nieuwe mogelijkheden toevoegen aan je bestaande tech stack zonder het gedoe van migreren naar een nieuw platform.Het oplossen van bestaande pijnpunten moet niet uitmonden in een aankoopbeslissing voor een nieuw platform of je dwingen een oplossing vanaf nul op te bouwen. Met Reaction kies je de services die het beste passen bij jouw bedrijf en de toekomst waaraan u bouwt. Reaction bestaat namelijk uit essentiële commerce mogelijkheden en streaming microservices die samen, afzonderlijk, naast of in plaats van jouw bestaande tech stack kunnen worden gebruikt. Profiteer snel van de voordelen van de commerce services die je nodig hebt, in weken in plaats van jaren.

Uitbreidbaar en aanpasbaar.

Elk bedrijf is anders. je kunt elk onderdeel van Reaction onbeperkt uitbreiden of aanpassen aan jouw behoeften. Reaction stelt je in staat om in jouw eigen tempo nieuwe technologieën, kanalen en bedrijfsmodellen toe te voegen.Of je nu een eigen platform hebt of een belangrijk 3rd-party platform gebruikt, de Reaction services werken samen met jouw bestaande stack. De GraphQL API ontkoppelt de front-end ervaring volledig van de back-end systemen.

Developers

Het uis duiidelijk dat dit een platform is dat voor developers is opgezet. de docuemntatie is rijk en van hoge kwaliteit. Je kunt het installeren oop ieder platform dat Docker ondersteunt.

Meer informatie

Gratis versie:
Geschikt voor: MKB, Grote bedrijven, Multinationals
Landen: Wereldwijd
Service talen: Engels
Documentatie talen: Engels
Hosting: Linux, Linux Virtual Private Server, Windows server, Andere hosting platformen

Contactgegevens

Dit bedrijf is toegevoegd door

🤖 Eric Nijman
🤖 Eric Nijman
Functie: CEO, Consultant, E-commerce manager, etc.
Bedrijf: Orion Pax
Bedrijven 402 Artikelen 4

vergelijkbare links

Magento is het meest gebruikte e-commerce platform

Gratis versie:
Geschikt voor: Starter, MKB, Grote bedrijven, Multinationals
Schrijf review

Bij mijnwebwinkel kun je makkelijk een eigen webshop opzetten.

Gratis versie:
Geschikt voor: Starter, MKB
Certificeringen: GDPR compliant
Schrijf review

Cloudcart is een Russisch all-in-one e-commerce platform met marketing functionaliteit.

Gratis versie:
Schrijf review