Over

VERBETER UW PRESTATIES EN BEREIK MEER MET ONZE SERVICEVOOR MARKETEERSVerbeter de prestaties van uw e-mailcampagnes. Verhoog de betrokkenheid van uw ontvangers. Bekijk een voorbeeld van uw e-mail voordat deze in de inbox van uw ontvanger belandt.

VOOR ONTWERPERSTest het ontwerp van uw e-mail en zie binnen enkele minuten wat er moet worden verbeterd. Problemen met e-mailontwerp kunnen u een een hoop geld kosten.

VOOR ONTWIKKELAARSGemakkelijk te gebruiken en eenvoudig te integreren met onze service. Ontvang een geweldige set tools voor uw applicatie met onze white-label API.

DE KRACHT VAN E-MAIL TESTENDoor uw e-mails te testen voordat u ze verstuurt naar uw klanten of potentiële klanten, krijgt u de kans om dingen te herstellen die u misschien over het hoofd hebt gezien. Met de hulp van EmailPreviewServices kunt u gemakkelijk problemen identificeren en oplossen en u richten op andere belangrijke zaken in uw bedrijf.

E-MAIL ONTWERP TESTENIn Real-Time - Real Device E-mail testen is van cruciaal belang om duidelijkheid te krijgen over alle aspecten van uw e-mail campagne. Wij bieden de ultieme Real-Time - Real Device ervaring. Dit verbetert de kwaliteit van uw e-mail, wat op zijn beurt uw conversatiepercentages verbetert. Ontvang 100% echte screenshots van uw e-mail op alle populaire e-mail apps en clients.

DONKER MODUS TEST!Onze laatste update komt met een donkere modus voor het gebruikerspaneel. Wij zijn de allereerste van onze concurrenten die dit implementeren. EmailPreviewService met zijn nieuwe donkere thema ziet er heel verfrissend uit. De achtergrond van de app is gitzwart samen met een wit omlijnde tekst. Het brengt een grote UI verandering aan gebruikers app, U zult het geweldig vinden!

NEE TEGEN SPAM-BOX EN JA TEGEN INBOXInbox Placement Insights & E-mail reputatie validatie heeft een cruciale impact op het eindresultaat van uw e-mail marketing campagne. Door de aflevering bij alle belangrijke ISP's te volgen, bieden we realtime resultaten over waar uw marketing e-mails terechtkomen: Inbox, Spam, of Andere mappen? Wij besparen u tijd en geld door u te helpen mogelijke deliverabilityproblemen te identificeren en op te lossen. Staat een van uw IP-adressen of domeinnamen op de zwarte lijst? Wij testen het verzenden van IP-adressen naar >50 van de meest voorkomende blacklists in de sector en helpen u de hoofdoorzaak vast te stellen.

GEAVANCEERDE E-MAIL ANALYSEMet onze real-time geavanceerde analytische e-mail tools, helpen wij u bepaalde parameters te identificeren, bijv: Wie? Waar? Wanneer? Hoe? en Voor hoe lang? Ontvang een diepgaande analyse van uw e-mailcampagne. Diepere analyses zoals open-duration gemeten in seconden, de e-mailclients van gebruikers, is e-mail afgedrukt of doorgestuurd naar een vriend, en eindigt met de exacte geo-locatie - dit alles in slechts een paar klikken.

Meer informatie

Geschikt voor: MKB, Grote bedrijven, Multinationals
Landen: Wereldwijd
Talen: Engels
Hosting: Software As A Service (SAAS)

Dit bedrijf is toegevoegd door

🤖 Eric Nijman
🤖 Eric Nijman
Functie: CEO, Consultant, E-commerce manager, etc.
Bedrijf: Orion Pax
Bedrijven 426 Artikelen 4

vergelijkbare links

Sendinblue is het slimste en meest intuïtieve platform voor groeiende bedrijven.

Geschikt voor: B2C, B2B en groothandels, Starter, MKB, Grote bedrijven, Multinationals, Non-Profit organisaties
Integratie platformen: Zapier
Schrijf review

Moosend is een e-mail marketing en marketing automation platform

Gratis versie:
Geschikt voor: Starter, MKB, Grote bedrijven, Multinationals
Schrijf review

Review en win!