Over

Mijn naam is Sam van Wieren en ik ben de oprichter van Increach Media. Ik gebruik mijn achtergrond als universitaire student op het gebied van duurzame innovatiewetenschappen om een revolutie teweeg te brengen in de advertentie branche door een gestroomlijnd, resultaatgericht advertentiebureau te laten groeien dat lean business-principles gebruikt om verspilling van tijd en middelen te elimineren en de operationele efficiëntie te verhogen om onze dienstverlening te verbeteren.

Vanwege de reden dat mijn team en ik zijn geboren in het tijdperk van internet en opgegroeid zijn tijdens de opkomst van sociale media, begrijpen we echt de nieuwste trends op het gebied van sociale media, evenals de werking van de nieuwste marketingtools die we kunnen gebruiken om uw bedrijf te helpen groeien. 

We bieden geen volledige marketingservice voor alle verschillende soorten bedrijven. In plaats daarvan zijn we gespecialiseerd in Facebook advertenties voor e-commercebedrijven, niets anders! We geloven echt dat door ons te specialiseren in slechts één service, we uw bedrijf exponentieel kunnen laten groeien.

Onze service begint bij onze 90-day paid traffic profit program waarin we in 90 dagen uw advertentie strategie volledig transformeren. Binnen 14 dagen worden uw advertenties weergegeven. In 95% van de gevallen hebben we alleen foto's van uw kant nodig, en wij doen de rest. Onze interne expert begint uw campagnes vanaf het begin op te bouwen tot een winstgevende advertentie-engine om ervoor te zorgen dat de juiste boodschap bij de juiste doelgroep terechtkomt. Zelf werk ik aan de strategie, copywriting en zorg ik ervoor dat we succesvolle advertentie campagnes creëren.

Meer informatie

Landen: Nederland, België, Duitsland, Frankrijk

Dit bedrijf is toegevoegd door

vergelijkbare links

Orangedotcom is één van de beste digital marketing bureaus van Nederland! (Emerce 100)

Geschikt voor: Grote bedrijven, Multinationals
Schrijf review

Blauwe Monsters is een ondernemend online marketing bureau.

Geschikt voor: B2C
Schrijf review

Marketing Karwei is een compleet marketing team dat bij jou op kantoor kan komen werken.

Geschikt voor: Starter, MKB, Grote bedrijven
Schrijf review

Review en win!